2 anmeldelser
Denne Brooks B67 herresadel er en fed sadel med en god komfort, fedt design, lang levetid og et eksklusivt look. Sadlen giver din cykel et smart finish og den brune retro farve giver din cykel et eksklusiv look. B67 sadlen er…
Læs mere
Vejl.: 799,00
DKK 699,00
Ikke på lager
OBS: Forventet levering: Leveringstid ukendt Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt fra kr. 299,-
'

Denne Brooks B67 herresadel er en fed sadel med en god komfort, fedt design, lang levetid og et eksklusivt look. Sadlen giver din cykel et smart finish og den brune retro farve giver din cykel et eksklusiv look. B67 sadlen er lavet i læder, og sadlen er af høj kvalitet. Den høje kvalitet og styrke gør, at sadlen også kan holde til tungere cyklister. 

Anvendelse
Brooks sadler bruges typisk på smarte cykler og rigtige retro cykler. Brooks sadler er den sidste ting for at peppe cyklen lidt op. Generelt for alle Brooks sadler er, at de tilpasser sig cyklistens former og at de med den rigtige vedligeholdelse har lang levetid. Vær opmærksom på, at læderet kan smitte af på lyse bukser.
I takt med at læder bliver brugt og slidt bliver "læderbetrækket" større end konstruktionen på sadlen. Brooks har lavet en løsning på dette ved at montere en skure under sadlen, som strammer læderbetrækket op igen.

Specifikationer

  • Model: Brooks B67
  • Kørestilling: 60 graders kørestilling
  • Farve: Antik brun/Aged
  • Længde: 26 cm
  • Bredde: 20,5 cm
  • Højde: 7,3 cm
  • Vægt: 850 gram
  • Understel: Stål

Montering
Denne Brooks sadel kan monteres på alle cykler med det rigtige beslag. (Se under anbefalet produkter).

Kvalitetsniveau
Brooks sadler er af højeste kvalitet, og producenten bruger kun kvalitetsmaterialer til deres produkter. Funktionen med at kunne strække læderet ud efter læderet har givet sig viser kun, at Brooks går op i deres produkter og dermed giver sadlen en lang levetid.

Vedligeholdelse
Brooks anbefaler at bruge læderfedt til at smøre sadlens læderbetræk. Dette anbefales grundet en bedre komfort, et bedre udseende og naturligvis en længere levetid.

EAN: 5707965045408

02-08-2018
Super lækkert cykelsadel. Den er værdig prisen:
15-09-2014
En helt igennem funktionel sadel, hvis man er til cykling i oprejst position. Den er sat på min mands cykel og allerede efter kort tid havde den formet sig efter ejermandens bagdel.