Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne sadel er velegnet til dig, der gerne vil have en flot sadel kombineret med god komfort. Brooks B67S sadlen fås i en flot sort farve, som tilpasser sig dine former som cyklist ved brug, og det giver dig den n&oslas…
Læs mere
Tilbudet udløber 26-01-2020
Vejl.: 799,00 Før 799,00
DKK 719,10
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne sadel er velegnet til dig, der gerne vil have en flot sadel kombineret med god komfort. Brooks B67S sadlen fås i en flot sort farve, som tilpasser sig dine former som cyklist ved brug, og det giver dig den nødvendige komfort. Dertil er designet eksklusiv og giver din cykel et old school udseende.

Anvendelse
Sadlen bruges oftest til moderne cykler såvel som retrocykler. I form af sin sorte farve er denne sadel rigtig alsidig. Læderet bliver med tiden slidt, og derfor bliver betrækket større end konstruktionen. Brooks har løst dette problem ved at montere en skure under sadlen, som strammer læderbetrækket op igen. Vær opmærksom på, at læderet kan smitte af på lyse bukser.

Specifikationer

  • Model: Brooks B67S
  • Kørestilling: 60 graders kørestilling
  • Farve: Sort
  • Længde: 24 cm
  • Bredde: 20,5 cm
  • Højde: 8,5 cm
  • Vægt: 810 gram
  • Understel: Stål

Montering
En montering af denne sadel er ikke besværlig, men kan blot foregå ved den forudsætning, at sadelpinden er udstyret med et beslag til slædebespænding. Hvis dette er tilfældet, skal man blot glide sadlen på sadelpinden og derefter efterspænde med en unbrakonøgle. Hvis sadelpinden derimod ikke er udstyret med et beslag til slædebespænding, kan man hurtigt tilkøbe et beslag af denne slags.

Kvalitetsniveau
Brooks bruger kun kvalitetsmaterialer til fremstilling af deres sadler. Sadlen er fremstillet i ægte læder for at give et attraktivt look kombineret med fantastisk komfort. Brooks har tænkt over hver en detalje, og de fremstiller kun sadler, der er gennemtestede og afprøvede.

Vedligeholdelse
Det anbefales, at du bruger læderfedt til sadlens læderbetræk. Det giver en bedre komfort, en længere levetid og holder sadlen pænt.

Ingen anmeldelser af dette produkt.