Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne cambiumsadel fra Brooks fås her i en sort farve, der giver din cykel et flot udseende og design. Sadlen er i en stor størrelse og er til dig, der ønsker en sadel med god komfort. Den er fremstillet i…
Læs mere
Tilbudet udløber 26-01-2020
Vejl.: 1099,00 Før 999,00
DKK 819,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne cambiumsadel fra Brooks fås her i en sort farve, der giver din cykel et flot udseende og design. Sadlen er i en stor størrelse og er til dig, der ønsker en sadel med god komfort. Den er fremstillet i økologisk bomuld og naturgummi for at give lang levetid.

Anvendelse
Sadlen er velegnet til dig, der kører lange ture på en sports- eller racercykel. Den giver din cykel en fed funktion i form af en stilren sort farve, mens den samtidig er yderst komfortabel, når du er på cyklen. Uanset hvor langt du skal, er du garanteret at sidde behageligt på hele turen.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Naturgummi og økologisk bomuld
  • Mål: L: 274 mm. B: 185 mm. H: 57 mm.
  • Vægt: 453 gram
  • Model: C19
  • Vedligeholdelsesfri

Kvalitetsniveau
Brooks går aldrig på kompromis med kvaliteten på deres sadler – og dette er heller ikke tilfældet her. Med fremstillingsmaterialer i økologisk bomuld og naturgummi, der er forstærket af et strukturelt lag tekstil, får du her kun det bedste af det bedste. Sadlen har en lang levetid og er vandtæt. Slutteligt er komforten ikke at tage fejl af, da sadlen er designet til at følge rytterens bevægelser.

Vedligeholdelse
Denne sadel kræver ingen form for vedligeholdelse.

Ingen anmeldelser af dette produkt.