Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Brooks cambium-sadler har et eksklusivt udseende og en fantastisk komfort, der giver dig den sidste prik over i’et til din cykel. Sadlen er produceret i økologisk bomuld og naturgummi. Det sikrer en særlig …
Læs mere
Vejl.: 1099,00
DKK 999,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Brooks cambium-sadler har et eksklusivt udseende og en fantastisk komfort, der giver dig den sidste prik over i’et til din cykel. Sadlen er produceret i økologisk bomuld og naturgummi. Det sikrer en særlig høj kvalitet med en god komfort og en lang levetid.

Anvendelse
Da sadlen er tynd og fremstillet i let materiale, anvendes den bedst til sports- og racercykler. Sadlen vil give dig en god komfort på længere ture og har et eksklusivt look. Trods sadlens tynde design er der ikke gået på kompromis med kvaliteten.

Specifikationer

  • Farve: Natur
  • Materiale: Naturgummi og økologisk bomuld
  • Mål: L: 283 mm. B: 140 mm. H: 52 mm.
  • Vægt: 405 gram
  • Model: C15
  • Vedligeholdelsesfri

Montering
Montering af denne cykelsadel rummer ikke mange problemer, men kræver blot, at man har en sadelpind med beslag til slædebespænding. Hvis man har et beslag af denne kaliber, kan man blot glide sadlen på og efterspænde med en unbrako nøgle. Hvis man derimod ikke har sådan et beslag, kan man hurtigt tilkøbe et.

Kvalitetsniveau
Kvaliteten af denne sadel er i top med en fremstilling af naturgummi og økologisk bomuld. Det er forstærket af et tyndt lag af strukturel tekstil for at give en ekstra modstandsdygtighed og forlænge levealderen. Dertil er toppen vandtæt og designet til at følge rytterens bevægelser for at give komfort.

Vedligeholdelse
Denne sadlen kræver ingen form for vedligeholdelse.

Ingen anmeldelser af dette produkt.