Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Med denne Kross Evado 1.0 citybike, får du en god og funktionel herrecykel til de daglige ture til og fra arbejde, samt til indkøb og udflugter. Denne cykel er ideel til dig der ikke har cyklen som det primæ…
Læs mere
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Med denne Kross Evado 1.0 citybike, får du en god og funktionel herrecykel til de daglige ture til og fra arbejde, samt til indkøb og udflugter. Denne cykel er ideel til dig der ikke har cyklen som det primære transportmiddel, men ønsker en god cykel med en sportslig kørestil. Evado 1.0 er en cykel med god komfort, hvilket den affjedrede forgaffel og de brede let knoprede dæk er med til at sørge for.

Anvendelse
Kross Evado 1.0 citybike er en herrecykel, som anvendes til de korte daglige ture, bykørsel, samt kørsel på grusveje og asfalt. Skal cyklen bruges som turcykel, kan den med fordel monteres med mindre og lettere udstyr. 

Specifikationer

  • Farve: Grå/grøn
  • Vægt: 13,5 kg
  • Gear: 21 Shimano Tourney
  • Forgaffel: Suntour M3010, med 50 mm. vandring
  • Pedaler: Alu, med stål kant
  • Dæk: 700x40c
  • Aluminium performance stel

Klargøring
Her får du en citybike, som leveres 85% samlet i en papkasse. Du skal selv sørge for at montere sadel, sadelpind, forhjul, pedaler og styr. Du bør altid justere bremser og gear inden du tager cyklen i brug, og kæden smøres og dækkene pumpes. Det er altid en god ide at efterspænde bolte og møtrikker. Du bør smøre gevind samt sadelpind med fedt, så du undgår at de sætter sig fast. Vi gør opmærksom på, at der ikke medfølger værktøj til at samle cyklen med.

Sikkerhed og kvalitet
Kross Evado 1.0 citybike er udover det flotte design, også udstyret med komponenter fra anerkendte producenter. Disse komponenter er af billig kvalitet, men gode og stabile, hvilket giver dig en cykel som er perfekt til små udflugter, indkøb og små daglige turer. Yderligere er cyklen fremstillet med et performance aluminiumsstel, som er let og stift hvilket gør cyklen hurtig og retningsstabil.

Vedligeholdelse
Kæden smøres og dæktrykket kontrolleres efter behov. Det er altid en god ide med et serviceeftersyn indenfor de første 300 km. med fokus på egerne og efterspænding af andre dele. Ydermere er det en rigtig god idé at smøre kæde og geardele jævnligt, således opnår du en længere levetid på cyklens dele.

Ingen anmeldelser af dette produkt.