Dit barn kan blive holdt sikkert og have en tryg oplevelse i trafikken med denne albuebeskytter, der samtidig giver en komfort til det anatomiske aspekt i albuen. Albuebeskytterne er lavet med SAS-TEC, der med anatomiske befø…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Dit barn kan blive holdt sikkert og have en tryg oplevelse i trafikken med denne albuebeskytter, der samtidig giver en komfort til det anatomiske aspekt i albuen. Albuebeskytterne er lavet med SAS-TEC, der med anatomiske beføjelser beskytter albuen mod slag og stød med blødt og elastisk skum. Albuebeskytterne kan give en alsidig beskyttelse hele dagen, hvor de bringer en stor holdbarhed og et stykke klæbende elastik indeni således, at der kan tilbydes en optimal pasform.

Anvendelse
Disse albuebeskyttere skal nok holde dit barn trygt og sikkert i trafikken og ved leg på cykel og skateboard. Albuebeskytterne kan benyttes til mange forskellige ting, hvor de vil komme til at give den rette komfort til den gængse bruger. De er desuden lavet med en holdbar elastik, der kan sørge en god pasform.

Specifikationer

  • SAS-TEC SCL 13
  • Klæbende elastik for et bedre greb
  • Beskyttelse hele dagen uden problemer
  • Aramid dækker det beskyttende skum for en større holdbarhed
  • Åndbart 3D-mesh
  • Vægt: 75 gram
  • Certifikation: CE EN 1621-1
  • Farve: Sort

Kvalitetsniveau
Sweet Protection har mange år på bagen med et stort ry for kvalitetsstemte produkter, der emmer af komfort og funktionalitet. Dette har tilbudt dem en dominerende plads på det internationale marked, hvor både amatører og professionelle har set sig varme på produkterne. Udviklingen af produkterne stammer fra solide produkter og nytænkende teknologier, der kan sørge for sjov og fri leg under den gængse sportsgren. Produkternes høje kvalitet stammer fra firmaets egen store passion for produkterne således, at hver enkelt kunde kan være tilfreds med produkterne.

Vedligeholdelse
Pads og de stødabsorberende dele kan blot tages ud og vaskes almindeligt i en maskinvask.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse XS S M L XL
  CM CM CM CM CM
Overarm 25-27 27-29 29-31 31-33 33-40
Produktets omkreds i top 26 28 30 32 34
Produktets længde 32.8 32.8 32.8 32.8 32.8

Tilgængelige varianter

XS, S

Ingen anmeldelser af dette produkt.