Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Alsidig og holdbart rygskjold fra Cairn, der giver en god og sikker beskyttelse, ved eventuelle styrt i din træning. Rygskjoldet er lavet af tre lag af EVA skum, der udover en god beskyttelse, giver en blød og be…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Alsidig og holdbart rygskjold fra Cairn, der giver en god og sikker beskyttelse, ved eventuelle styrt i din træning. Rygskjoldet er lavet af tre lag af EVA skum, der udover en god beskyttelse, giver en blød og behagelig følelse. Eva skum absorberer slag på imponerende vis, så du altid kan føle dig tryg og sikker. Rygpladerne er desuden perforeret, så ryggen kan ånde under træningen.

Anvendelse
Cairn Safety holder din krop åndbar og beskyttet under alle træninger, hvor dit præstationsniveau samtidig forbedres. Rygskjoldet passer perfekt til kørsel på MTB og BMX, men kan sagtens benyttes til andre sportsgrene også, hvor der er risiko for styrt og fald. Skjoldet yder desuden en god pasform, da det er lavet med justerbare skulderremme og hoftebælte.

Specifikationer

  • Justerbare skulderremme
  • Hoftebælte til justering af skjoldet
  • EVA Skum
  • CE EN 1621-2 godkendelse
  • Vægt: XX Gram

Kvalitetsniveau
Cairn leverer kvalitetsprodukter til sine kunder efter en høj standard, der lever op til de strengeste krav fra brugeren. Firmaet stræber efter innovation, komfort og funktionalitet, hvor det hele går op i en højere enhed. Cairn klarer alt det fornødne, så du blot skal koncentrere dig om dit eget niveau.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske dette rygskjold ved 30 grader i maskinvask, hvor man benytter sig af sportsvaskemiddel. Dette giver et godt resultat, hvor stoffets levetid og specifikationer bevares. Det anbefales derimod ikke, at benytte sig af en tørretumbler.

Vejledende størrelsesguide

S    145-165 cm.
M    165-175 cm.
L    175-185 cm.
XL    185-195 cm.

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.