Sram tilbyder her et godt og alsidigt kranksæt til din MTB med boost. Kranksættet er designet med en X-Sync 2 tandring, hvilket leverer optimale tænder, der alle kan tilbyde et glat gearskifte og bevægelse af kæden. Det alsid…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Sram tilbyder her et godt og alsidigt kranksæt til din MTB med boost. Kranksættet er designet med en X-Sync 2 tandring, hvilket leverer optimale tænder, der alle kan tilbyde et glat gearskifte og bevægelse af kæden. Det alsidige kranksæt er udviklet indenfor Srams nye teknologi, DUB, så der gives en større kompatibilitet, lavere vægt og stor holdbarhed ved kørsel. Med robuste arme i aluminium, kommer kranksættet dermed overhovedet ikke til at genere.

Anvendelse
NX Eagle fra Sram er det optimale kranksæt, der kan tilbyde cykelrytteren en glat bevægelse af kæden og en alsidig oplevelse på cyklen. Kranaksættet er lavet med boost, hvilket kræver en kædelinje på 52 mm. For den nødvendige kompatibilitet kræver det også en krankboks med DUB-teknologi.

Specifikationer

  • Sram NX Eagle DUB Boost kranksæt
  • Farve: Sort
  • Materiale: 6000 Aluminium
  • Tandhjul: 32 Tands
  • 1x12 speed
  • Vægt: ca. 775 gram (175mm arm)
  • Levers uden kranklejer

Kvalitetsniveau
Sram holder sammen på kvaliteten med deres produkter, hvor komfort og funktionalitet er blevet integreret udførligt. Dette kommer til udtryk med et stort fokus på nytænkende teknologi og et nøje materialevalg. Amatører og professionelle er blevet tiltrukket af dette store kvalitetsniveau, og kan derfor nemt tilfredsstille kunden ved et eventuelt køb.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ingen større vedligeholdelse af dette produkt, men det kan med lethed blive tørret over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Ingen anmeldelser af dette produkt.