Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Serien bag denne optimale krankboks, er udviklet til at matche det høje niveau fra Eagle-serien. Dette lykkes med en krankboks, der er kompatibel med alle kranksæt fra Sram således, at dette ikke læng…
Læs mere
Vejl.: 379,00
DKK 369,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Serien bag denne optimale krankboks, er udviklet til at matche det høje niveau fra Eagle-serien. Dette lykkes med en krankboks, der er kompatibel med alle kranksæt fra Sram således, at dette ikke længere behøves at kombineres specielt. Krankboksen er designet ned i en lav vægt, hvor en høj holdbarhed og kompatibilitet spiller ind, så en høj performance kan opnås.

Anvendelse
DUB fra Sram holder niveauet oppe med en optimal krankboks, der kan matche alle cykelrytterens behov. Krankboksen er kompatibel med alle kranksæt fra Sram, hvor den nemt kan passe ind. For at benytte denne krankboks, skal man have et krankhus i stellet med en bredde på 121 mm. Krankboksen er desuden med pressfit, så kranksættet blot skal "presses" på.

Specifikationer

  • Vægt: 82 gram
  • Passer til cykelstel med 121mm bred krankboks
  • Lejeskåle i plast med ø41mm udvendig diameter
  • Lejerne er i rustfri stål og lukkede
  • Plastbøsning mellem lejeskåle

Montering
Ved montering af denne krankboks, skal man benytte sig af det rigtige værktøj således, at man ikke beskadiger krankskåle- og lejer. Man skal desuden følge den medfølgende monterings- og brugsanvisning.

Kvalitetsniveau
Kvalitetsniveau er højt hos Sram, hvilket ses hos deres produkter fyldt med komfort og funktionalitet. Det høje kvalitetsniveau er blevet defineret af et stort fokus på materialer og nytænkende teknologier, så brugeren kan få den største alsidighed i sine cykeldele. Dette har tiltrukket talrige amatører og professionelle, der er blevet givet et højt niveau i produkterne.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ingen løbende vedligeholdelse af denne krankboks fra Sram.

EAN: 710845815737

Ingen anmeldelser af dette produkt.