Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Sram har benyttet sig af kvantitative test og de seneste teknologier til, at kunne lave krankbokse med tilsvarende høje niveau som Eagleserien. Dette betyder, at DUB sørger for en løsning, hvor krankbokse…
Læs mere
Vejl.: 299,00
DKK 289,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Sram har benyttet sig af kvantitative test og de seneste teknologier til, at kunne lave krankbokse med tilsvarende høje niveau som Eagleserien. Dette betyder, at DUB sørger for en løsning, hvor krankboksen kan være kompatibel med alle kranksæt fra Sram. Det optimerede kranksystem tilbyder en simpel løsning, hvor kompabilitet og holdbarhed er indblandet. Krankboksen er desuden nede i en lav vægt, så den ikke kommer til at genere præstationen, mens lejerne er lukkede og i rustfrit stål.

Anvendelse
BB30 DUB fra Sram sørger for en alsidig oplevelse på cyklen, hvor krankboksen kommer til at holde for meget. DUB sørger for en alsidig oplevelse, ved at kunne være kompatibel med alle kranksæt fra Sram - på nær fatbike. Hvis man skal anvende denne krankboks, skal krankhuset på din cykel have en bredde på 73 mm.

Specifikationer

  • Vægt: 82 gram
  • Passer til cykelstel med 73 mm bred krankboks
  • Lejeskåle i aluminium med ø42mm udvendig diameter
  • Lejerne er i rustfri stål og lukkede
  • Plastbøsning mellem lejeskåle

Montering
Der skal anvendes det korrekte værktøj til montering for ikke at beskadige krankskålene og -lejer. Monterings- og brugsanvisning er med denne vare og bør følges nøje.

Kvalitetsniveau
Sram holder et højt niveau med deres produkter, hvor komfort og funktionalitet er blevet inkorporeret på optimal vis. Dette skabet et højt kvalitetsniveau med et nøje materialevalg og nytænkende teknologier. Amatører og professionelle benytter sig derfor også produkterne uden overraskelse, hvor et højt præstationsniveau kan bibeholdes.

Vedligeholdelse
Der er ingen løbende vedligeholdelse af dette produkt.

EAN: 710845813719

Ingen anmeldelser af dette produkt.