Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Sram DUB stræber efter, at kunne levere en serie med et niveau tilsvarende Eagle-serien. Denne løsning har skabt en krankboks, der er kompatibel med alle kranksæt fra Sram således, at man ikke skal k&…
Læs mere
Vejl.: 299,00
DKK 289,00
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Sram DUB stræber efter, at kunne levere en serie med et niveau tilsvarende Eagle-serien. Denne løsning har skabt en krankboks, der er kompatibel med alle kranksæt fra Sram således, at man ikke skal købe kranksæt efter krankboksen. Krankboksen er nede i lav vægt, har en høj kompabilitet og kan holde til mange slag og stød med sine store holdbarhed. Krankboksen sikrer dermed cykelrytteren en optimal performance, hvor lukkede lejer i rustfrit stål også spiller ind.

Anvendelse
BSA fra Sram giver en optimal fornemmelse på cyklen, og fjerner problemet med at skulle tilpsse krankboks- og sæt. Krankboksen kan være kompatibel med alle kranksæt fra Sram. For anvende denne krankboks, skal cyklens stel have et krankhus med en bredde på 68 mm eller 73 mm, hvilket gør den kan anvendes på MTB og racercykler.

Specifikationer

  • Vægt: 76 gram
  • Passer til cykelstel med 68/73mm bred krankboks
  • Lejeskåle i med BSA gevind (1,37x24)
  • Lejerne er i rustfri stål og lukkede
  • Plastbøsning mellem lejeskåle
  • Inkl. 3 mm. spacer

Montering
Vi anbefaler at bruge et værktøj med 12 indvendige gribetænder, for at kunne på- og afmontere denne krankboks.

Kvalitetsniveau
Sram har igennem mange år bibeholdt et højt kvalitetsniveau, hvilket kommer af deres produkter, hvor fokus er på komfort og funktionalitet. Dermed kan brugeren bedst navigere på cyklen, endda på et professionelt niveau. Dette har også tiltrukket talrige amatører og professionelle til brug af firmaet, hvor et professionelt niveau er bibeholdt. Kunden kan dermed være tryg ved køb af produkter fra Sram.

Vedligeholdelse
Der skal ikke tænkes på nogen løbende vedligeholdelse af denne krankboks.

EAN: 710845813726

Ingen anmeldelser af dette produkt.