Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
NX Eagle fra Sram tilbyder komfortable og optimale komponenter til din cykel, så gearskifte og kørsel bliver en beahgelig oplevelse. Geargruppen er teknologisk optimalt til din cykel, og kommer ikke til at skuffe…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

NX Eagle fra Sram tilbyder komfortable og optimale komponenter til din cykel, så gearskifte og kørsel bliver en beahgelig oplevelse. Geargruppen er teknologisk optimalt til din cykel, og kommer ikke til at skuffe i forhold til præstation. Geargruppen er udviklet med den nye DUB-teknologi, hvilket muliggør en lettere vægt, større kompatibilitet og længere holdbarhed, så der bare kan races afsted. Ved køb af denne geargruppe, opnår du alle de nødvendige specifikationer for, at kunne køre optimalt på din cykel.

Anvendelse
NX Eagle geargruppe fra Sram tilbyder stor komfort, og kan være med til at optimere din kørsel. Geargruppen er udviklet med DUB-teknologien hvilket også betyder, at man skal have en DUB-krankboks for at kunne have et kompatibelt system. Denne geargruppe fungerer med almindelige 8-10 speed kassettehuse.

Specifikationer

  • SRAM NX Eagle DUB geargruppe 1x12
  • 1 x SRAM NX Eagle trigger gearvælger
  • 1 x SRAM NX Eagle kæde - 126 led
  • 1 x SRAM NX Eagle 12 speed kassette - PG-1230 - 11-50T
  • 1 x SRAM NX Eagle DUB kranksæt 32 tænder
  • 12 gear
  • Gearkabel medfølger
  • Kabel- og wireender medfølger

Montering
Vi anbefaler, at du nænsomt følger monterings- og brugsanvisningen ved køb, da det er meget vigtigt, at alle dele er indstillet korrekt og optimalt. Vi anbefaler desuden, at du bruger momentnøgle således, at de gængse bolte ikke bliver overspændt.

Kvalitetsniveau
Sram opnår de bedste specifikationer med deres produkter, hvor komfort og funktionalitet er i top. Dette kommer af et stort fokus på materialevalg og nytænkende teknologier. Amatører og professionelle er blevet tiltrukket af dette, hvilket også har muliggjort en større komfort i cykelsporten. Kunden kan dermed være tryg ved køb af produkter fra Sram.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler, at du ved vedligeholdelse af produkter fra Sram, følger de medfølgende anbefalinger. Du bør tørre alle komponenter af udførligt, og smøre dem med olie regelmæssigt.

Ingen anmeldelser af dette produkt.