Crankbrothers har udviklet denne limited edition af Double Shot modellen, der i en flot kombination af blå, sort og sølv anvendes til MTB. Kombipedalen kan bruges både med kliksko eller med dine almindelige…
Læs mere
Vejl.: 709,00
DKK 539,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt fra kr. 299,-
'

Crankbrothers har udviklet denne limited edition af Double Shot modellen, der i en flot kombination af blå, sort og sølv anvendes til MTB. Kombipedalen kan bruges både med kliksko eller med dine almindelige sko, og er desuden meget nemme at klikke i. Den ene trædeflade til almindelige sko er udstyret med pins og striber, hvilket er med til at give et godt og fast greb. Pedalen er udført i hårdføre materialer med stærke lejer. Crankbrothers Double Shot egner sig godt til nybegyndere, der skal ud og have sine første MTB pedaler.

Anvendelse
Cranckbrothers pedalerne henvender sig til nybegyndere, der ønsker et par pålidelige og brugervenlige pedaler til MTB, og kan bruges med både flade sko og kliksko.

Specifikationer

  • Farve: Blå/sort/sølv
  • Vægt: 395 gr. pr. par
  • Materiale: Stål og aluminium
  • Klamper medfølger
  • Release angle: 15/20°
  • Q-faktor: 52 mm.
  • Indre lejer: Igus LL-glide lejer
  • Ydre lejer: Enduro catridge lejer

Montering
Disse pedaler kræver en ordentlig montering, hvilket forudsætter, at man har styr på gevindenes skrueretning. Venstre pedal med venstre gevind bør skrues på mod urets retning, mens højre pedal med højre gevind kan skrues på med urets retning. Inden montering bør man smøre gevindene med pedalfedt, mens man også nøje gransker den medfølgende anvisning.

Kvalitetsniveau
Pedalen fra Crankbrothers er med den lave vægt, og en release angle på 15/20° god til cykelryttere på begynder plan. Alle produkter fra Crankbrothers er fremstillet af gode materialer og af høj kvalitet.

Vedligeholdelse
Man bør ikke bruge meget tid på vedligeholdelse, ved køb af disse pedaler, men man kan med fordel tørre dem over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Vi anbefaler, at dette gøres umiddelbart efter endt kørsel, hvor skidtet kan forekomme. Vi anbefaler desuden, at man bruger lidt syrefri olie til gevind og lejer.

EAN: 641300160775

Ingen anmeldelser af dette produkt.