1 anmeldelser
Med disse HK.laalalaiknickers _S7 knickers fra Assos, er du sikker på at få et par behagelige cykelbukser, som er med til at forbedre din ydeevne. Disse cykelbukser er fremstillet med Lady_S7 puden, som er udvikle…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Med disse HK.laalalaiknickers _S7 knickers fra Assos, er du sikker på at få et par behagelige cykelbukser, som er med til at forbedre din ydeevne. Disse cykelbukser er fremstillet med Lady_S7 puden, som er udviklet til kvindekroppen, og derved sikrer dig en mere komfortabel tur. Assos har designet denne buks til de dage, hvor det ikke er varmt nok til at bruge sine cykelshorts.

Anvendelse
HK.laalalaiknickers _S7 er en cykelbuks, som både kan anvendes til MTB og landevejscykling. I forårs- og efterårsmånederne er disse knickers særligt anvendelige, men kan også være ideelle når den dansker sommer svigter, og det ikke er varmt nok til shorts.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 80% polyamid 20% elastan
  • Lady_S7 pude
  • God pasform
  • Svedtransporterende

Kvalitetsniveau
Disse knickers til kvinder fra Assos er uden tvivl af høj kvalitet. Buksen har en fantastisk pasform, kombineret med Assos teknologier, der alt sammen sørger for, at du får en af de mest komfortable cykelbukser på markedet. HK.laalalaiknickers _S7 er svedtransporterende, uden generende sømme og fremstillet i et tidsløst design, der passer ind i enhver sportsgarderobe.

Vedligeholdelse
Når disse knickers skal vaske, bør du anvende et sportsvaskemiddel. Dette forlænger levetiden på dine cykelbukser, samt opretholder åndbarheden. Buksen vaskes på 30 grader i vaskemaskinen.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse Omkreds hofte
Str. XS 86 cm
Str. S. 90 cm
Str. M. 100 cm
Str. L 102 cm
Str. XL 110 cm
06-09-2017
Super tilfreds!!