Denne 38T Steps klinge er med dobbelt kædebeskytter. Den er udviklet til Shimano Steps El-system og passer til kombination med 9,10 eller 11 gears kassette på baghjulet og er primært brugt på moun…
Læs mere
Vejl.: 339,00
DKK 299,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne 38T Steps klinge er med dobbelt kædebeskytter. Den er udviklet til Shimano Steps El-system og passer til kombination med 9,10 eller 11 gears kassette på baghjulet og er primært brugt på mountainbike med el motor.

Anvendelse
Klingen er til EL-Cykler der kører med Shimano Steps EL-System. Klingen er på 38 tænder og passer til Shimano kranksæt FC-E6000.

Specifikationer

  • Shimano Steps Klinge 38 tands med dobbelt kædebeskytter grå
  • Type: SM-CRE60
  • Passer til kranksæt model FC-E6000
  • Passer til kombination med 9, 10 eller 11 gears kassette
  • Farve: Sort
  • Passer som forreste klinge på kranksæt
  • Materiale: Stål

Montering
Læs med fordel Shimano's monteringsvejledning, som du finder under denne tekst. Du skal bruge de bolte og møtrikker der sidder på dit kranksæt, da der ikke medfølger nye. Vi anbefaler, at boltene smøres inden klingen monteres. Nødvendigt værktøj: Shimano original nummer: TL-FC38, TLFC36 og TL-FC32

Kvalitetsniveau
Shimano producerer deres komponenter i mange forskellige udgaver men inden for El-systemer er der kun en variation som hedder Shimano Steps. Dette system er kendt som en af de bedste på markedet og er til dem som sætter pris på at komme ud at cykle langt eller pendle til og fra arbejde uden at blive for svedig.

Vedligeholdelse
En klinge bør altid holdes ren for skidt og snavs, da dette forlænger kædens levetid. Sørg derfor altid for at rengøre klingen efter behov.

 

EAN: 4524667645795

Ingen anmeldelser af dette produkt.