Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Denne 2 x 11 gears klinge er fremstillet i høj kvalitet, og klingen skal bruges på et dobbelt Shimano XT kranksæt i kombination med en 26 tands klinge. Klingen er en del af Shimanos komponentgruppe XT, som …
Læs mere
Tilbudet udløber 28-11-2019
Vejl.: 589,00 Før 429,00
DKK 399,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne 2 x 11 gears klinge er fremstillet i høj kvalitet, og klingen skal bruges på et dobbelt Shimano XT kranksæt i kombination med en 26 tands klinge. Klingen er en del af Shimanos komponentgruppe XT, som vidner om, at denne klinge er af meget høj kvalitet. Af alle Shimanos komponentgruppe er XT gruppen det næstbedste niveau.

Anvendelse
Shimano har fremstillet denne 36 tands klinge til MTB. Klingen passer til 2 x 11 gear, og du kan udelukkende anvende klinge på FC-M8000 dobbelt kranksæt. Klingen har et BCD mål på 96 mm, og du skal bruge klingen i kombination med en 26 tands klinge.

Specifikationer

  • Model: Shimano XT klinge med 36 tænder
  • Materiale: Aluminium
  • BCD mål: 96 mm
  • Antal tænder: 36
  • Antal bolt huller: 4 huller
  • Passer til Shimano kranksæt typer: FC-M8000
  • Anvendes til mountainbikes med 2 klinger
  • Klingen kan udelukkende anvendes sammen med en 26 tands klinge

Montering
Vi anbefaler, at du smører de 4 bolte med fedt inden klingen monteres på kranksættet. Der medfølger ikke bolte og møtrikker til selve klingen, men du skal bruge de bolte og møtrikker, som sidder på kranksættet. Du kan med fordel læse Shimanos monteringsvejledning i forbindelse med monteringen af denne klinge. Denne vejledning finder du under denne tekst.

Kvalitet
Denne 36 tands XT klinge er en 11 speed klinge, som kan monteres på kranksæt med 2 klinger (FC-M8000). I udviklingen af denne klinge har Shimano været fokuseret på at fremstille en klinge, som kan sikre et godt gearskifte, samtidig med at have en lav vægt. Klingen er en del af Shimanos XT gruppe - den næstbedste komponentgruppe til mountainbikes. Oversigten over samtlige Shimano komponentgrupper findes her.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler, at du holder klingen ren for skidt og snavs, men øvrig rengøring eller vedligeholdelse er ikke nødvendigt. Vi anbefaler, at du vasker klingen, da dette vil forlænge kædens levetid, og derudover vil denne rengøring sikre, at du bibeholder det stabile og præcise gearskifte.

Ingen anmeldelser af dette produkt.