Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne Shimano XT M8000 / M8020 klinge har 34 tænder, og klingen passer til Shimano kranksæt med kun en enkelt klinge. Shimano har fremstillet tænderne således, at kæden bliver på kranks&ael…
Læs mere
Tilbudet udløber 27-02-2020
Vejl.: 699,00 Før 499,00
DKK 474,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Denne Shimano XT M8000 / M8020 klinge har 34 tænder, og klingen passer til Shimano kranksæt med kun en enkelt klinge. Shimano har fremstillet tænderne således, at kæden bliver på kranksættet, også under hård cykling. Klingen passer til gearkombinationen 1 x 11. Med denne XT klinge er der garanti for et kvalitetsprodukt af høj kvalitet.
Denne klinge afløser model nummer ISMCRM80A4

Anvendelse
Klingen er fremstillet med 34 tænder og kan udelukkende anvendes på single kranksæt. Klingen henvender sig til mountainbikere, som er på jagt efter en kvalitetsklinge, der sikrer et stabilt og præcist gearskifte også under hård belastning.

Specifikationer

  • Model: Shimano XT klinge med 34 tænder
  • Materiale: Aluminium
  • BCD mål: 96 mm
  • Antal tænder: 34
  • Antal bolt huller: 4 huller
  • Passer til Shimano kranksæt typer: FC-M8000 of FC-M8020
  • Anvendes til mountainbikes med 1 klinge
  • Klingen kan udelukkende anvendes alene

Montering
Shimanos monteringsvejledning er vedlagt som pdf fil, og vi anbefaler, at du orienterer dig i denne vejledning inden monteringen. Det vil være en fordel at smøre de 4 bolte med fedt inden klingen monteres. Dette vil nemlig lette brugen af boltene fremadrettet. Klingen skal monteres ved hjælp af de bolte, som sidder på kranksættet. Der medfølger ikke nye bolte og møtrikker til denne klinge.

Kvalitet
Shimano har inddelt deres komponenter i forskellige komponentgrupper alt afhængig af kvaliteten på det enkelte komponent. Denne 11 speed klinge befinder sig på kvalitetsniveauet XT, som er Shimanos næstbedste mountainbike grupper. Hvis du er interesseret i at se en oversigt over samtlige komponentgrupper, kan du orientere dig her.

Vedligeholdelse
Denne 11 speed klinge behøver ingen omfattende rengøring eller vedligeholdelse, men vi anbefaler dog, at du rengør klingen efter hver cykeltur. Fordelen ved denne rengøring er, at du vil forlænge kædens levetid samtidig med, at du vil bibeholde det stabile og præcise gearskifte.

Ingen anmeldelser af dette produkt.