Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Du kan bruge denne Shimano Tiagra klinge er med 50 tænder til et dobbelt kranksæt. Her skal klingen kombineres med en 34-tands-klinge. Du får en klinge af høj kvalitet, der er lavet af aluminium og fo…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 389,00
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Du kan bruge denne Shimano Tiagra klinge er med 50 tænder til et dobbelt kranksæt. Her skal klingen kombineres med en 34-tands-klinge. Du får en klinge af høj kvalitet, der er lavet af aluminium og forstærket karbonfiber for øget styrke.

Anvendelse
Denne klinge er blevet særligt designet til brug med et Shimano Tiagra kranksæt og andre komponentdele fra Shimano til 10 gear, der kan anvendes til racer- og landevejscykler.

Specifikationer

  • Shimano Tiagra klinge FC-4700 med 50 tænder
  • Farve: Anodiceret
  • Passer som inderste klinge position 1 på kranksæt med kombination 50/34
  • Passer på Shimano kranksæt typer: FC-4700
  • Materiale: Aluminium og GFRP
  • 4 bolt huller
  • Fix mål (BCD) 110 mm (Fix mål = Tegn en cirkel som løber gennem center på alle bolt huller og mål dennes diameter, så har du fix målet også kaldet Ø mål.)

Montering
Læs med fordel Shimanos monteringsvejledning, som du finder under denne tekst. Du skal bruge de bolte og møtrikker der sidder på dit kranksæt, da der ikke medfølger nye. Vi anbefaler, at boltene smøres inden klingen monteres. Der skal bruges en Torx 30 til klingeboltene.

Kvalitetsniveau
Shimano har en lang række forskellige komponentgrupper og dele, de er alle sammen listet op efter kvalitet og listen kan findes her.

Vedligeholdelse
En klinge bør altid holdes ren for skidt og snavs, da dette forlænger kædens levetid, og bibeholder det stabile gearskifte. Sørg derfor altid for at rengøre klingen, og helst efter hver cykeltur.

Ingen anmeldelser af dette produkt.