Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Dine cykelsko bliver lettere at gå i med disse Speedplay klamper til Zero pedaler. Klamperne er walkable, dvs. at de gør det lettere at gå i et par cykelsko. Den gummi-coated overflade gør at skoene …
Læs mere
Vejl.: 699,00
DKK 579,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Dine cykelsko bliver lettere at gå i med disse Speedplay klamper til Zero pedaler. Klamperne er walkable, dvs. at de gør det lettere at gå i et par cykelsko. Den gummi-coated overflade gør at skoene ikke bliver så glatte at gå i. De medfølgende buddies anvendes til at beskyttet klamperne med skidt.

Anvendelse
Disse klamper passer til Speedplays Zero og Zero Aero pedaler. Til klamperne medfølger et sæt buddies der let kan drejes i klamperne og dermed beskytte mod indtrængende snavs og skidt.

Specifikationer

  • Skruer til montering medfølger
  • Der medfølger justerplader til at lægge unde klampen, så den følger bunden på skoen
  • Mulighed for at justere floatet (frigangen) fra 0 til 15 grader inden klampen udløses.
  • Vægt pr. klampe 69 gram
  • Skema, der fortæller dig, hvilke justerplader du skal bruge til dine sko, medfølger.
  • Materiale: Plast og aluminium
  • Farve: Rød

Montering
Der er følger monteringsvejledning med klamperne og klamperne kan monteres på de fleste racercykelsko med tre skruehuller. Når du skal montere dine klamper, er det vigtigt, at du går forsigtigt frem. Midten af klampen skal sidde lige over akslen på pedalen. Som det også er afbilledet på billede 3, skal midten af klampen monteres sådan, at den sidder ca. midt på fodens trædepude. Klampen kan også justeres sidevejs, det kaldes også for Q-faktoren. Du skal sikre dig, at dine klamper ikke skraber på pedalarmen, når du cykler, og derudover bør du også sikre dig, at skoen er parallel med pedalarmen.

Til monteringen skal du bruge en stjerneskruetrækker størrelse nr. 2. Bundpladens skruer må max tilspændes til og med 4 Nm. Toppladen i metal må max tilspændes med 2,3 Nm. Til justering af floatet bruges en stjerne skruetrækker størrelse nr. 1

Kvalitetsniveau
Speedplay efterlader intet til eftertanke med deres produkter, hvor kvaliteten absolut er i top. De innovative produkter har grobund i et nøje materialevalg og teknologier, der giver andre mærker baghjul. Dette har givet dem en solid plads på det internationale marked, hvor både amatører og professionelle har nydt godt af varerne. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Speedplay.

Vedligeholdelse
Selve klampen kræver ikke meget vedligeholdelse. Det er vigtigt at efterspænde den efter de par ture. Et par dråber tør olie på fjederen men en månedes mellemrum er fint. Det er desuden er god ide at give gevindene i skoen lidt olie eller fedt inden du skruer klamperne på.

Ingen anmeldelser af dette produkt.