6 anmeldelser
Speedplay klamper til Zero pedaler. Disse walkable klamper gør det lettere at gå i et par cykelsko. Den gummi-coated overflade gør at skoene ikke bliver så glatte at gå i. De medfølgende…
Læs mere
Vejl.: 699,00
DKK 629,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Speedplay klamper til Zero pedaler. Disse walkable klamper gør det lettere at gå i et par cykelsko. Den gummi-coated overflade gør at skoene ikke bliver så glatte at gå i. De medfølgende buddies anvendes til at beskyttet klamperne med skidt.

Anvendelse
Disse klamper passer til Speedplays Zero og Zero Aero pedaler. Til klamperne medfølger et sæt buddies der let kan drejes i klamperne og dermed beskytte mod indtrængende støv. 

Specifikationer

  • Skruer til montering medfølger
  • Der medfølger justerplader til at lægge unde klampen, så den følger bunden på skoen
  • Mulighed for at justere floatet (frigangen) fra 0 til 15 grader inden klampen udløses.
  • Vægt pr. klampe 69 gram
  • Skema, der fortæller dig, hvilke justerplader du skal bruge til dine sko, medfølger.
  • Materiale: Plast og aluminium
  • Farve: Gul

Montering
Der er følger monteringsvejledning med klamperne og klamperne kan monteres på de fleste racercykelsko med tre skruehuller. Når du skal montere dine klamper, er det vigtigt, at du går forsigtigt frem. Midten af klampen skal sidde lige over akslen på pedalen. Som det også er afbilledet på billede 3, skal midten af klampen monteres sådan, at den sidder ca. midt på fodens trædepude. Klampen kan også justeres sidevejs, det kaldes også for Q-faktoren. Du skal sikre dig, at dine klamper ikke skraber på pedalarmen, når du cykler, og derudover bør du også sikre dig, at skoen er parallel med pedalarmen.

Til monteringen skal du bruge en stjerneskruetrækker størrelse nr. 2. Bundpladens skruer må max tilspændes til og med 4 Nm. Toppladen i metal må max tilspændes med 2,3 Nm. Til justering af floatet bruges en stjerne skruetrækker størrelse nr. 1

Kvalitetsniveau
Speedplay er verdenskendte for deres pedaler, der tilbyder en ultimativ komfort til brugeren. Igennem en lang udvikling, hvor nytænkende teknologier kommer til verden, derineres klamper og pedaler med et højt kvalitetsniveau. Kunden kan derfor være trygge ved køb af produkter fra Speedplay.

Vedligeholdelse
Selve klampen kræver ikke meget vedligeholdelse. Det er vigtigt at efterspænde den efter de par ture. Et par dråber tør olie på fjederen men en månedes mellemrum er fint. Det er desuden er god ide at give gevindene i skoen lidt olie eller fedt inden du skruer klamperne på.

EAN: 817500011159

17-05-2019
Lever helt op til forventningerne og dejligt med de beskyttende gummi trædeflader
29-07-2015
Hurtigt og nemt at montere.
04-08-2014
Mistede den ene gamle klampe ved et styrt, hvor den gik i stykker. Super, at de ikke er dyrere end de så er som ekstra sæt.
17-02-2014
har ikke prøvet dem endnu
10-01-2014
Bedste klampesytem
08-04-2013
Hej Helt Perfekt ;o)