Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Her får du et sæt Speedplay klamper til et par Zero pedaler. Klamperne er af typen Walkable, hvilket vil sige, at de gør det lettere at gå i et par cykelsko. Klamperne er nemlig forsynet med en gummib…
Læs mere
Vejl.: 599,00
DKK 549,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Her får du et sæt Speedplay klamper til et par Zero pedaler. Klamperne er af typen Walkable, hvilket vil sige, at de gør det lettere at gå i et par cykelsko. Klamperne er nemlig forsynet med en gummibelagt overflade, der gør skoene mindre glatte og sikrere at gå i. Sammen klamperne får du et sæt buddies, der anvendes til at beskytte klamperne mod skidt.

Anvendelse
Disse klamper er designet til at blive brugt med Speedplays Zero og Zero Aero pedaler. Sammen med klamperne får du et sæt buddies, som du let kan dreje i klamperne, så de beskytter mod snavs mm.

Specifikationer

  • Skruer til montering medfølger
  • Der medfølger justerplader til at lægge unde klampen, så den følger bunden på skoen
  • Mulighed for at justere floatet (frigangen) fra 0 til 15 grader inden klampen udløses.
  • Vægt pr. klampe 69 gram
  • Skema, der fortæller dig, hvilke justerplader du skal bruge til dine sko, medfølger.
  • Materiale: Plast og aluminium
  • Farve: Grøn

Montering
Der er følger monteringsvejledning med klamperne og klamperne kan monteres på de fleste racercykelsko med tre skruehuller. Når du skal montere dine klamper, er det vigtigt, at du går forsigtigt frem. Midten af klampen skal sidde lige over akslen på pedalen. Som det også er afbilledet på billede 3, skal midten af klampen monteres sådan, at den sidder ca. midt på fodens trædepude. Klampen kan også justeres sidevejs, det kaldes også for Q-faktoren. Du skal sikre dig, at dine klamper ikke skraber på pedalarmen, når du cykler, og derudover bør du også sikre dig, at skoen er parallel med pedalarmen.

Til monteringen skal du bruge en stjerneskruetrækker størrelse nr. 2. Bundpladens skruer må max tilspændes til og med 4 Nm. Toppladen i metal må max tilspændes med 2,3 Nm. Til justering af floatet bruges en stjerne skruetrækker størrelse nr. 1

Kvalitetsniveau
Speedplay har givet deres ord på, at pedaler og klamper er gennemtænkt ned til mindste detalje. Denne udvikling har grobund i nytænkende teknologier og fremragende materialer, der kan hjælpe cykelrytteren med at optimere sit præstationsniveau. Med en dominerende plads på det internationale marked, har Speedplay dermed kunne tilbyde amatører og professionelle de optimale produkter.

Vedligeholdelse
Selve klampen kræver ikke meget vedligeholdelse. Det er vigtigt at efterspænde den efter de par ture. Et par dråber tør olie på fjederen men en månedes mellemrum er fint. Det er desuden er god ide at give gevindene i skoen lidt olie eller fedt inden du skruer klamperne på.

16-11-2018
Det var som forventet lige det jeg skulle bruge