Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Her får du et sæt Speedplay klamper, der passer til Zero Ultra Light Action pedaler. Disse særlige klamper gør det lettere for dig at gå i dine cykelsko. Klampen er med sin gummi-belagte overfla…
Læs mere
Vejl.: 599,00
DKK 549,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Her får du et sæt Speedplay klamper, der passer til Zero Ultra Light Action pedaler. Disse særlige klamper gør det lettere for dig at gå i dine cykelsko. Klampen er med sin gummi-belagte overflade med til at gøre skoene mindre glatte at gå i. De medfølgende buddies beskytter klamperne mod skidt.

Anvendelse
Du kan bruge disse klamper til Speedplay Zero Ultra Light Action pedaler. Sammen med klamperne får du et sæt buddies, der let kan drejes i klamperne, hvor de beskyttre mod indtrængende støv og snavs.

Specifikationer

  • Skruer til montering medfølger
  • Der medfølger justerplader til at lægge unde klampen, så den følger bunden på skoen
  • Mulighed for at justere floatet (frigangen) fra 0 til 15 grader inden klampen udløses.
  • Vægt pr. klampe 69 gram
  • Skema, der fortæller dig, hvilke justerplader du skal bruge til dine sko, medfølger.
  • Materiale: Plast og aluminium

Montering
Der er følger monteringsvejledning med klamperne og klamperne kan monteres på de fleste racercykelsko med tre skruehuller. Når du skal montere dine klamper, er det vigtigt, at du går forsigtigt frem. Midten af klampen skal sidde lige over akslen på pedalen. Som det også er afbilledet på billede 3, skal midten af klampen monteres sådan, at den sidder ca. midt på fodens trædepude. Klampen kan også justeres sidevejs, det kaldes også for Q-faktoren. Du skal sikre dig, at dine klamper ikke skraber på pedalarmen, når du cykler, og derudover bør du også sikre dig, at skoen er parallel med pedalarmen.

Til monteringen skal du bruge en stjerneskruetrækker størrelse nr. 2. Bundpladens skruer må max tilspændes til og med 4 Nm. Toppladen i metal må max tilspændes med 2,3 Nm. Til justering af floatet bruges en stjerne skruetrækker størrelse nr. 1

Kvalitetsniveau
Speedplay er skellet mellem det smarte design og den højeste kvalitet. Dette ses ved deres fokus på design og en enorm funktionalitet, hvilket også har skaffet dem en solid plads på det internationale marked. Her har både amatører og professionelle benyttet sig af produkterne, hvor et højt præstationsniveau kan bibeholdes. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Speedplay.

Vedligeholdelse
Selve klampen kræver ikke meget vedligeholdelse. Det er vigtigt at efterspænde den efter de par ture. Et par dråber tør olie på fjederen men en månedes mellemrum er fint. Det er desuden er god ide at give gevindene i skoen lidt olie eller fedt inden du skruer klamperne på.

Ingen anmeldelser af dette produkt.