2 anmeldelser
Dette sæt af klamper fra Shimano giver en stor frihed til brugeren, hvor cykelskoene kan blive sat fast på pedalerne, under optimale forhold. Klampesættet kan nemt passe sammen en pedaltype af SPD-SL, hvor dine landevejssko f…
Læs mere
Vejl.: 189,00
DKK 109,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dette sæt af klamper fra Shimano giver en stor frihed til brugeren, hvor cykelskoene kan blive sat fast på pedalerne, under optimale forhold. Klampesættet kan nemt passe sammen en pedaltype af SPD-SL, hvor dine landevejssko fra Shimano passer i.

Anvendelse
Denne klampe er fast uden bevægelses frihed. Klampen er bindeled mellem sko og pedalen. Shimano-pedaler og klamper er udviklet til at arbejde sammen som et system, og de sættes præcist sammen for at sikre optimal kraftoverførsel og sikkerhed. Klamper kan blive slidt ved intensivt brug og især, hvis man går meget på dem. Klamperne bør derfor udskiftes for at opretholde komforten og pålideligheden når de er slidte.

 Specifikationer

  • Shimano originale klamper til landevejssko
  • Indeholder: 2 x plastklampe, 6 x skruer samt 6 x mellem skiver
  • Bevægelsesfrihed: 0 grader
  • Type: SPD-SL

Montering
Disse klamper kan nemt monteres med de medfølgende mellemskiver og skruer, hvor arbejdet bør gøres sammen med en unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
Shimano holder niveauet oppe med sine produkter, hvor komfort og funktionalitet er blevet kombineret på elegant vis. Dette har sikret dem en dominerende plads på det internationale marked, hvor kunderne tæller amatører og professionelle. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter, hvor produktet er udtænkt ned til mindste detalje.

EAN: 4524667073413

12-02-2015
Rigtig fine klamper til prisen. Hurtig og præcis behandling af ordren!
22-07-2013
Jeg er mere end tilfreds. Det har været en fornøjelse at køre med disse klamper og jeg kan kun varmt anbefale dem. Det er super klamper til den helt rigtige pris.