4 anmeldelser
Her fås en funktionel racerpedal fra Shimano, der kan give en god komfort og præstationsevne til cykelskoene og foden. Klamperne kan levere en 2 graders centerpivotering på den forreste del af klampen, og kan fungere sammen m…
Læs mere
Vejl.: 169,00
DKK 129,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Her fås en funktionel racerpedal fra Shimano, der kan give en god komfort og præstationsevne til cykelskoene og foden. Klamperne kan levere en 2 graders centerpivotering på den forreste del af klampen, og kan fungere sammen med alle typer af SPD-SL pedaler.

Anvendelse
Klampen er bindeled mellem sko og pedalen. Shimano-pedaler og klamper er udviklet til at arbejde sammen som et system, og de sættes præcist sammen for at sikre optimal kraftoverførsel og sikkerhed. Klamper kan blive slidt ved intensivt brug og især, hvis man går meget på dem. Klamperne bør derfor udskiftes for at opretholde komforten og pålideligheden når de er slidte.

Specifikationer

  • Shimano originale klamper til landevejssko
  • Indeholder: 2 x plastklampe, 6 x skruer samt 6 x mellem skiver
  • Bevægelsesfrihed: 2 grader
  • Type: SPD-SL

Montering
Disse smarte klamper fra Shimano kan nemt monteres sammen med de medfølgende mellemskiver og skruer. Dette arbejde bør gøres sammen med en unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
Shimano har leveret en kæmpe komfort i årevis, hvor kvalitetsprodukter er blevet givet til amatører og professionelle. Dette har givet dem en dominerende plads på det internationale marked, hvor man også har kunne se dem som officiel sponsor i UCI World Tour. Dette skyldes et nøje materialevalg og nytænkende teknologier, der kan hjælpe cykelrytteren med at bibeholde sit præstationsniveau.

EAN: 4524667710158

08-12-2018
Fine klamper, virker som forventet.
03-01-2017
18-01-2015
Varen er perfekt, og hurtig leveret.
24-06-2014
virker forventligt som de skal