2 anmeldelser
Originale Look Keo Grip klamper i sort, som har 0 graders bevægelsesfrihed og anbefales kun til øvede cykelmotionister og cykelryttere. Grip klampen er med beskyttelses gummi, som er lagt på klampens for og bagstykke for at b…
Læs mere
Vejl.: 129,00
DKK 129,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Originale Look Keo Grip klamper i sort, som har 0 graders bevægelsesfrihed og anbefales kun til øvede cykelmotionister og cykelryttere. Grip klampen er med beskyttelses gummi, som er lagt på klampens for og bagstykke for at beskytte klampen for slidtage når man går på denne.

Anvendelse
Bruges til cykelsko med 3 gevind huller, disse 3 huller sidder i en form som en trekant med en afstand på ca. 35mm. Denne monteringstype sidder på langt de fleste cykelsko, som sælges i Danmark. Bemærk at klamperne kun passer til pedaler af typen Look Keo. Der laves flere forskellige Look Keo pedaler og klampen der bruges til dem alle er denne Keo type.
Look Keo klamper findes i tre forskellige farver og hver farve indikerer bevægelsesfriheden i den enkelte klampes farve som følgende: Sort er uden bevægelsesfrihed, grå er med 4,5 graders bevægelsesfrihed og den røde er med 9 graders bevægelsesfrihed.

Specifikationer

  • Look Keo Grip klamper i sæt af 2 stk.
  • Farve: Sort
  • Bevægelsesfrihed 0 grader
  • Materiale: Polyoxymethylen og Termoplastisk Polyuretan
  • Klampe skruer og skiver: 6 skruer af 5 x 11mm samt 6 anlægsskiver
  • Længde 69 mm
  • Bredde 63 mm
  • Vægt ca. 68 gram

Montering
Før montering smøres de medfølgende skruer med olie eller fedt. Klamperne kan justeres så de passer individuelt til forskellige cykelsko størrelser. Lateral justering på op til 4 mm og 9 mm i længden. Efter montering bør skruerne efterspændes når klamperne har været brugt et par gange.

Kvalitetsniveau
Look har i årevis sørget for, at både amatører og professionelle har følt sig optimeret i forhold til udstyr således, at de blot skulle tænke på deres egen præstation. Det er den service, der igennem årene har defineret Look som mærke, og har skaffet dem deres solide plads på det internationale marked. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Look.

EAN: 3611720061560

11-11-2018
købte klamper passer super godt
03-10-2014
Super haft dem før