Dette klampesæt er skabt til at passe med alle Shimanos landevejspedaler af typen SPD-SL. Denne klampe er fast uden bevægelsesfrihed. Klampen fungerer som bindeled mellem skoen og pedalen. Klampesættet er udviklet til at arbe…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 99,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Dette klampesæt er skabt til at passe med alle Shimanos landevejspedaler af typen SPD-SL. Denne klampe er fast uden bevægelsesfrihed. Klampen fungerer som bindeled mellem skoen og pedalen. Klampesættet er udviklet til at arbejde sammen som et system, og de sættes præcist sammen for at sikre optimal kraftoverførsel og sikkerhed. Klamper kan blive slidt ved intensivt brug eller hvis man går meget på dem. Når de bliver slidte bør klamperne derfor udskiftes for at opretholde komforten og pålideligheden. Klampen monteres med 3 skruer samt 3 beslag. Der medfølger skruer og beslag og du får et sæt af 2 stk.

Specifikationer

  • Type: Shimano kompatibel til landevejs pedaler type SPD-SL
  • Farve: Sort
  • Fixed version
  • Materiale: Polyoxymethylen og termoplastisk polyuretan
  • Klampe skruer og skiver: 6 skruer af 5 x 11mm samt 6 anlægsskiver
  • Længde 72 mm
  • Bredde bagerst 80 mm
  • Vægt ca. 98 gram inklusive skruer og skiver

 Montering
Før du monterer klamperne, skal de medfølgende skruer smøres med olie eller fedt. Klamperne kan justeres så de passer individuelt til forskellige skostørrelser. Lateral justering på op til 4 mm. samt 9 mm. i længden. Efter montering bør skruerne efterspændes, når klamperne har været brugt et par gange. Til montering skal der anvendes en 3 mm. unbrako nøgle eller en skruetrækker med lige kærv.

Kvalitetsniveau
Exustar er kendt for deres høje kvalitet og producerer en række komponenter og tilbehør til cykler og ens for alle er at kvaliteten er høj.

EAN: 5712934001347

Ingen anmeldelser af dette produkt.