Jack Wolfskin Hilltop Trail Nederdel - Dame - Mørkeblå
Jack Wolfskin Hilltop Trail Nederdel - Dame - Mørkeblå
På lager
Med Hilltop Trail har Jack Wolfskin skabt en utroligt lækker outdoor-nederdel, der er ideel til sommerens vandreture og udflugter. Trail-nederdelen er lavet i et strækbart og komfortabelt stof der ikke alene giver dig bevægel…
Jack Wolfskin | Varenummer: 1505471-19100X
Vejl.: 639,00
DKK 489,00
Fri fragt

Kjoler & Nederdele

Nederdele og kjoler til den feminine outdoor kvinde

Er du en af de kvinder der elsker outdoor aktivitet, men stadig gerne vil have et smart sæt tøj på, kan du hos Cykelpartner finde en nederdel eller kjole, som både er praktisk og pæn.

Bare fordi man godt vil være praktisk og have noget tøj på, der kan holde til lidt af hvert, er det ikke ensbetydende med at du ikke kan klæde dig smart og feminint.

Uanset om skal ud på en lang vandretur, om du er til en afslappende campingferie eller bare godt kan lide at være i haven der hjemme, kan du på vores shop finde en kjole eller nederdel, der passer til dine behov.

Alle nederdele er af et holdbart materiale og med et flot, praktisk og behageligt design, der gør at man altid føler sig godt tilpas og med stor bevægelsesfrihed. Alt dette til sammen er med til at mindske gener og skarve mærker fra tøjet, uanset hvor meget og hvor længe du har din nederdel eller kjole på.

En outdoor nederdel og kjole findes i flere flotte farvenuancer, og specielt træder grøn, blå og grå frem i kollektionerne.