Shimano og Sram kompatibel. Italienske Miche laver bl. a. kassetter til brugere, der har behov for anderledes gearing, end den der normalt udbydes. Disse kassetter er især populære som ungdomskassetter, da der er…
Læs mere
Vejl.: 229,00
DKK 219,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Shimano og Sram kompatibel.

Italienske Miche laver bl. a. kassetter til brugere, der har behov for anderledes gearing, end den der normalt udbydes. Disse kassetter er især populære som ungdomskassetter, da der er krav om en bestemt gearing i de forskellige ungdomsklasser til cykelløb. Her er en lav gearing ofte nødvendigt. Dette kan løses med en Miche-kassette og en yderligere fordel er, at springene mellem gearene bliver små. Materialet er af specialstål, og derfor er man sikret et slidstærkt produkt.

Specifikationer

  • Tandkombination: 14-15-16-17-18-19-21 og 23 Tandklinge
  • CNC bearbejdet kassette og låsering i varmebehandlet forkromet specialstål
  • Afstandspacere er lavet i kunsstof
  • Vægt: 279 gram (bemærk at det tilsvarende fra Miche i 12-21 vejer 215 gram for at gøre det sammenligneligt med andre mærker som kun angiver standardvægte)

Montering
Kassetten sættes ned over dit bagnav og fastgøres med en låsering, som spændes med en nøgle (aftrækker) med 12 tapper. Låseringen følger med denne vare.

Vedligeholdelse
En kassette er en brugsgenstand, som slides med tiden. Det er tilrådeligt at skifte kassetten, hver gang man skifter kæden, da de to slides sammen. Det er kæden, der slider på kassetten, og for at holde vedligeholde kassetten bedst, skal man vedligeholde kæden. Dette gøres ved at holde kæden ren og velsmurt. Ofte vil man få kørt skidt ind mellem gearhjulene på kassetten, og her kan man tage et gammelt viskestykke eller en gammel tandbørste og rense kassetten.

EAN: 8056772574807

Ingen anmeldelser af dette produkt.