Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Sweet Protection giver her mulighed for, at man kan være lidt mere stilren og samtidigt få den rette komfort og beskyttelse mod solen. Denne cykelkasket er lavet i et stilrent design med behagelige og stilrene mat…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 149,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Sweet Protection giver her mulighed for, at man kan være lidt mere stilren og samtidigt få den rette komfort og beskyttelse mod solen. Denne cykelkasket er lavet i et stilrent design med behagelige og stilrene materialer, der kan sørge for en åndbar oplevelse med sved- og fugttransporterende tendenser. Cykelkasketten er derudover også hurtigttørrende og felksibel i størrelsen således, at den har en god pasform. Dermed kan nemt blive beskyttet mod solens varme og skarpe stråler, så man blot kan vælge at fokusere på sin egen præstation.

Anvendelse
Crossfire Cap fra Sweet Protection kan brillere med sit flotte udseende og alsidige specifikationer. Cykelkasketten kan nemt benyttes til flere forskellige formål, hvor beskyttelsen mod solens varme og skarpe stråler er i centrum. En elastisk og fleksibel form sørger desuden for en god pasform.

Specifikationer

  • Materiale: 60% bomuld / 40% polyester
  • Letvægt
  • Åndbar
  • Sved- og fugttransporterende
  • Hurtigttørrende
  • Fleksibel
  • Vægt: 28 gram
  • Farve: Rød

Kvalitetsniveau
Sweet Protection er en af nordens eksempler på, hvordan oprigtig og optimal kvalitet ser ud i form af produkter. Firmaet har selv en stor passion for sport og kvalitetsstemte produkter, der skinner igennem i produkterne, hvor komfort og funktionalitet er blevet givet i den bedste kombination. Dette kommer i en udvikling af robuste materialer og innovative teknologier, der kan holde trit med et højt præstationsniveau blandt amatører og professionelle. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra et firma, der giver en stor frihed til sjov og spas.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler blot, at man vasker denne cykelkasket ved 30 grader i maskinvask, hvor der bliver gjort brug af sportsvaskemiddel. Dette vil give den bedste vedligeholdelse af stoffets specielle specifikationer. Dog kan vi ikke anbefale, at man bruger en tørretumbler efterfølgende.

Ingen anmeldelser af dette produkt.