Denne GripGrab Cycling Cap har et klassisk design, der passer perfekt under en cykelhjelm. Kasketten giver dig beskyttelse mod solen og er samtidig med til at opsamle sved og fugt, så det ikke trænger ned i dine øjne og gener…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 149,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne GripGrab Cycling Cap har et klassisk design, der passer perfekt under en cykelhjelm. Kasketten giver dig beskyttelse mod solen og er samtidig med til at opsamle sved og fugt, så det ikke trænger ned i dine øjne og generer din kørsel. Denne traditionelle kortskyggede cykelkasket er en must-have beklædningsgenstand til enhver cyklist. 

Anvendelse
Cykelkasketten fra GripGrab kan bruges af både konkurrencekøreren og motionisten, og kan bruges under cykelhjelmen. Kasketten er lavet af 100% bomuld. 

Specifikationer

  • Farve: Navy
  • 100% bomuld
  • Onesize
  • Kort skygge

Kvalitetsniveau
GripGrab er en producent, hvor du er sikker på, at der ikke bliver gået på kompromis med kvalitetsniveauet, og du er derfor som forbruger sikret gode og slidstærke materialer i alle deres produkter. Produkterne er gennemtestede inden produktionen, så de kan leve op til GripGrab's høje standarder. 

Vedligeholdelse
Kasketten kan maskinvaskes med tøj af samme farve. Den må ikke tørretumbles eller stryges, og må ydermere ikke renses, vrides hårdt eller bleges.

EAN: 5708486007722

Ingen anmeldelser af dette produkt.