Summer Cycling Cap fra GripGrab er specialdesignet til kvinder og giver dig et stærkt klassisk look på cyklen. De ekstremt lette og højfunktionelle materialer kasketten er lavet af, samt det stærke de…
Læs mere
Tilbudet udløber 23-08-2020
Vejl.: 169,00 Før 149,00
DKK 129,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt fra kr. 299,-
'

Summer Cycling Cap fra GripGrab er specialdesignet til kvinder og giver dig et stærkt klassisk look på cyklen. De ekstremt lette og højfunktionelle materialer kasketten er lavet af, samt det stærke design, viser GripGrab's passion for cykelsporten. Denne Women's Cap er en kortskygget cykelkasket, og er klart et must-have i enhver aktiv kvindes garderobe. 

Anvendelse
Women's Cycling Cap kan bruges af både konkurrencekøreren og motionisten, og slim-designet gør, at den passer perfekt under hjelmen. Med skyggen nedslået beskytter den ansigtet i sol eller regn, og de lette og åndbare materialer den er lavet af, sikrer dig en god varmeudledning under hjelmen.

Specifikationer

  • Farve: Lilla
  • Materialer: 90% polyester, 10% bomuld
  • Onesize
  • Kort skygge
  • Lette og åndbare materialer

Kvalitetsniveau
GripGrab er en dansk producent, hvor du er sikker på, at der ikke bliver gået på kompromis med kvalitetsniveauet på deres varer. Du er derfor som forbruger sikret gode og slidstærke materialer i alle henseender. Produkterne er gennemtestede inden produktionen, så de kan leve op til GripGrab's høje standarder. 

Vedligeholdelse
Kasketten kan maskinvaskes med tøj af samme farve. Den må ikke tørretumbles eller stryges, og må ydermere ikke renses, vrides hårdt eller bleges.

EAN: 5708486002086

Ingen anmeldelser af dette produkt.