Denne Summer Cycling Cap fra GripGrab giver dig et stærkt klassisk look på cyklen. De højfunktionelle og ekstremt lette materialer den er lavet af, og det stærke design på kasketten, viser GripGrab's passion for cykelsporten.…
Læs mere
Vejl.: 169,00
DKK 149,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne Summer Cycling Cap fra GripGrab giver dig et stærkt klassisk look på cyklen. De højfunktionelle og ekstremt lette materialer den er lavet af, og det stærke design på kasketten, viser GripGrab's passion for cykelsporten. Kasketten er en traditionel kortskygget cykelkasket, og må siges at være et must-have i enhver aktiv kvindes garderobe. 

Anvendelse
Kasketten kan bruges af både konkurrencekøreren og motionisten, og passer med sit slim-design perfekt under hjelmen. Her kan den nedslåede skygge beskytte ansigtet i sol eller regn. Den er lavet af lette og åndbare materialer, som sikrer en god varmeudledning under hjelmen.

Specifikationer

  • Farve: Grøn
  • Materialer: 90% polyester, 10% bomuld
  • Onesize
  • Kort skygge
  • Lette og åndbare materialer

Kvalitetsniveau
GripGrab er en dansk producent, hvor du er sikker på, at der ikke bliver gået på kompromis med kvalitetsniveauet på deres varer. Du er derfor som forbruger sikret gode og slidstærke materialer i alle henseender. Produkterne er gennemtestede inden produktionen, så de kan leve op til GripGrab's høje standarder. 

Vedligeholdelse
Kasketten kan maskinvaskes med tøj af samme farve. Den må ikke tørretumbles eller stryges, og må ydermere ikke renses, vrides hårdt eller bleges.

EAN: 5708486002079

Ingen anmeldelser af dette produkt.