Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
GripGrab Women's Cycling Cap giver dig et stærkt klassisk look. Den er lavet af højfunktionelle og ekstremt lette materialer. Det stærke design på kasketten viser GripGrab's passion for cykelsporten. …
Læs mere
Vejl.: 169,00
DKK 149,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

GripGrab Women's Cycling Cap giver dig et stærkt klassisk look. Den er lavet af højfunktionelle og ekstremt lette materialer. Det stærke design på kasketten viser GripGrab's passion for cykelsporten. Denne traditionelle kortskyggede cykelkasket er en must-have beklædningsgenstand til enhver aktiv kvindes garderobe. 

Anvendelse
Cykelkasketten kan benyttes af både motionisten og konkurrencekøreren, og passer perfekt til brug under cykelhjelmen, hvor skyggen kan gøre sit arbejde under kørsel, om det er i sol eller regn.

Specifikationer

  • Farve: Grå
  • Materialer: 90% polyester, 10% bomuld
  • Onesize
  • Kort skygge
  • Lette og åndbare materialer

Kvalitetsniveau
GripGrab er en dansk producent, hvor du er sikker på, at der ikke bliver gået på kompromis med kvalitetsniveauet på deres varer. Du er derfor som forbruger sikret gode og slidstærke materialer i alle henseender. Produkterne er gennemtestede inden produktionen, så de kan leve op til GripGrab's høje standarder. 

Vedligeholdelse
Kasketten kan maskinvaskes med tøj af samme farve. Den må ikke tørretumbles eller stryges, og må ydermere ikke renses, vrides hårdt eller bleges.

Ingen anmeldelser af dette produkt.