Denne klassiske kasket er designet af Assos. Kasketten er lavet i et klassisk og stærkt design, som er pefekt hvis du mangler lidt beskyttelse under cykelhjelmen. Kasketten vil beskytte dit hoved mod solen ska…
Læs mere
Vejl.: 169,00
DKK 169,00
Ikke på lager
Forventet: 15/04/2020 - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Denne klassiske kasket er designet af Assos. Kasketten er lavet i et klassisk og stærkt design, som er pefekt hvis du mangler lidt beskyttelse under cykelhjelmen. Kasketten vil beskytte dit hoved mod solen skarpe stråler, så du undgår at blive solbrændt. Den smarte kasket har fået navnet "Assos Assosoires GT Cap". Udover at kasketten kan bruges under cykelturen, er den også ret praktisk til brug efter en cykeltur. Kasketten er designet med åndbare netsider, hvilket øger komforten betydeligt. 

Anvendelse
Uanset om det er til race eller landevejscykling, er det meget anvendeligt med en kasket. Kasketten kan bruges under cykelhjelmen, men kan også bruges for sig selv. 

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 49% Bomuld, 49% Polyester, 2% Elastan
  • Åndbare netsider
  • Høj komfort
  • Halvmåne konstruktion
  • One size

Kvalitetsniveau
Assos skaber cykeltøj til selv den kræsne cykelrytter, som kun vil have cykeltøj af højeste kvalitet. Deres cykeltøj er lavet af materialer af absolut topkvalitet, derfor kan du være sikker på at få et produkt, der lever op til dine forventinger. 

Vedligeholdelse
Kasketten kan vaskes i maskine på maks 30 grader. Den må ikke tørretumbles, stryges eller bleges. 

EAN: 2220000108768

Ingen anmeldelser af dette produkt.