Dette solide og stærke kanttrådsdæk er fra Vittoria passer til 700x25c hjul. Dækket har 60 TPI (Tråde pr. tomme) hvilket gør det ekstra stærkt samt mere smidig i svingene, jo fl…
Læs mere
Vejl.: 239,00
DKK 169,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Dette solide og stærke kanttrådsdæk er fra Vittoria passer til 700x25c hjul. Dækket har 60 TPI (Tråde pr. tomme) hvilket gør det ekstra stærkt samt mere smidig i svingene, jo flere tråde i et dæk jo mere smidig og mere punkterings resident er det. Derudover er dækket designet til enhver form for vej og vejr type og vil give gode resultater under alle omstændigheder. Dækkets gummiblanding er Graphene G+ som er et revolutionerende materiale som har ændret måden gummi opfører sig på. Graphene er det stærkeste materiale der er opdaget (mellem 100-300 gange stærkere end stål) og desuden det letteste materiale man kender til. Med Graphene+ opnår man følgende fordele: Mindre rullemodstand, bedre greb, længere levetid og lettere materialer.

Anvendelse
Dækket fra Vittoria kan anvendes til 700*28c hjul. Dækket henvender sig både til den øvede motionist samt entusiasten, der ønsker et let og stabilt allrounddæk. Dækket har en punkteringsbeskyttelse, der er utrolig stærk, og dermed behøver du ikke at bekymre dig om irriterende punkteringer midt i et træningspas.

Specifikationer

  • Farve: Sort/Sort
  • Type: Kanttrådsdæk
  • Gummiblanding: Graphene G+
  • Slidstærk
  • Størrelse: 700x28c
  • Dæktryk: 7-9 BAR/100-130 PSI
  • Vægt: 360 gram
  • 60 TPI

Montering
Se venligst denne guide

Kvalitetsniveau
Vittoria Rubino G+ sidder perfekt på dit dæk, og det er yderst nemt at montere. Følg blot ovenstående vejledning, så er det lige til at gå til. Dette Rubino IV dæk er en videreudvikling af Rubino III dækket, og dermed har Vittoria fastholdt den gode kvalitet fra Rubino III dækket, samtidig med at dækket er gjort stærkere blandt andet i gummiblandingen.

Vedligeholdelse
Vittoria anbefaler et dæktryk på 7-9 BAR/100-130 PSI. Det er vigtigt at du sørger for at pumpe dækket til det dæktryk, som der er angivet. Vi anbefaler, at man kontrollerer dæktrykket jævnligt, gerne hver 10. dag, afhængig af hvor ofte det er i brug.

EAN: 8022530002967

Ingen anmeldelser af dette produkt.