Dæk-giganten Michelin leverer med Dynamic Sport et glimrende kanttråds cykeldæk til en yderst overkommelig pris. Racerdækket er forsynet med en let og smidig aramid kanttråd, der er mere komfortabel at køre med end mere tradi…
Læs mere
Vejl.: 129,00
DKK 109,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Dæk-giganten Michelin leverer med Dynamic Sport et glimrende kanttråds cykeldæk til en yderst overkommelig pris. Racerdækket er forsynet med en let og smidig aramid kanttråd, der er mere komfortabel at køre med end mere traditionelle kanttråde. Den enkle gummiblanding er perfekt til brug på hometrainere, idet den skaber mindre statisk elektricitet end almindelige dæk. Du får derfor mere pålidelige aflæsninger fra dine sensorer.

Anvendelse
Med sin kraftige kvalitet og høje slidstyrke samt en enkel gummiblanding, er Dynamic Sport et ideelt dæk til hometrainere. Derfor anbefaler Bkool da også netop dette Michelin-dæk til brug på deres hometrainere. Anvender du dækket udendørs, er det bedst at bruge det til de kortere ture på under 25km. Dækkets glatte slidbane kan være en fordel i tørt vejr, men vil give dig nogle problemer, hvis du cykler under våde forhold, hvor underlaget pludseligt kan virke meget glat.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 345 gram
  • Størrelse 700x28c (28-622)
  • Dæktype: Kanttrådsdæk
  • Gummibelægning fra kanttråd til kanttråd
  • Velegnet til brug på hometrainer
  • 30 TPI (Tread Per Inch) Nylon tråde pr. tomme
  • Anbefalet dæktryk:  4,0 - 6,0 BAR / 58 - 87 PSI

Kvalitetsniveau
Her får du et cykeldæk der egner sig godt til de tørre dage og indendørs brug på en hometrainer. Dækket er let og har en bred gummibelægning. Du får en rigtig god balance af pris og kvalitet.

Vedligeholdelse
Dette dæk kræver ingen særlig vedligeholdelse. Sørg for at holde dæktrykket på mellem 6,0 og 8,0 bar (87 til 116 PSI).

EAN: 3528707687661

Ingen anmeldelser af dette produkt.