1 anmeldelser
Panaracer Catalyst er et godt dæk til racercyklen til en skarp i pris. Dækket bruges af mange på sportscykler samt som et træningsdæk til racercyklen. AnvendelsePanaracer Catalyst er lavet i gum…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 119,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Panaracer Catalyst er et godt dæk til racercyklen til en skarp i pris. Dækket bruges af mange på sportscykler samt som et træningsdæk til racercyklen.

Anvendelse
Panaracer Catalyst er lavet i gummi, som giver en optimal komfort. Dækket skal minimum pumpes op til 6,8 bar og har et maksimal tryk på 8,3 bar.

Specifikationer

  • Størrelse: 700x23c (622-23)
  • Farve: Sort
  • Vægt: 310 gram
  • Materiale: Gummi
  • Dæktryk: 6,8-8,3 bar

Montering
Ved montering af dette dæk skal man være opmærksom på omløbsretningen. Det er vigtigt, at pilen på dækket kører den rigtige vej på grund af rullemodstanden samt korrekt vandafledning. Dækket pumpes til maksimum belastning (8,3 bar). Hvis dækket kører med mindre luft end minimumsgrænsen på 6,8 bar risikerer man, at dækket slår revner i siden, samt at cyklen kører mere tungt.

Kvalitetsniveau
Panaracer Catalyst er et kvalitetsdæk til en god pris. Dækket sikrer dig høj komfort, og anvendes til racer, city, samt sportscykler.

Vedligeholdelse
Kig jævnligt efter småsten i dækket og fjern dem. De små sten og andre spidse genstande øger risikoen for en punktering. Hold altid cyklen velpumpet omkring maksimum trykket for at undgå revner i dækket samt optimal kørekomfort.

EAN: 4931253009990

24-06-2015
Har gennem vinteren punkteret ustandselig med dette dæk, cykler dagligt ca. 16 km. på asfalteret vej. Her ca. 7 måneder efter købet og mindre end 2000 km er bagdækket nu igennem slidlaget :-)