Dette originale dæk fra MBK til Cheyenne modellerne giver din cykel et eksklusiv look. Disse dæk fra MBK giver en hvilken som helst cykel et cool look. Dette originale MBK dæk er udviklet i nylon, og dæ…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 129,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Dette originale dæk fra MBK til Cheyenne modellerne giver din cykel et eksklusiv look. Disse dæk fra MBK giver en hvilken som helst cykel et cool look. Dette originale MBK dæk er udviklet i nylon, og dækket har en lav rullemodstand på kørefladen samt en god komfort på grund af dækkets bredde. Dækket skal minimum pumpes op til 3,5 bar (50 PSI) og har et maksimal tryk på 5,0 bar (75 PSI).

Anvendelse
Dette dæk henvender sig til MTB med 26" hjul.

Specifikationer

  • Størrelse: 26x1,90 (47-559)
  • Farve: Sort/Gul
  • Vægt: 740 gram
  • Materiale: Nylon
  • Dæktryk: 3,5-5,0 bar
  • MBK logo

Montering
Ved montering af dette dæk skal man være opmærksom på omløbsretningen. Det er vigtigt, at pilen på dækket kører den rigtige vej på grund af rullemodstanden samt korrekt vandafledning, hvis vejen er fugtig. Dækket pumpes til maksimum belastning (5,0 bar). Hvis dækket kører med mindre luft end minimumsgrænsen på 3,5 bar risikerer man, at dækket slår revner i siden samt at cyklen kører mere tungt.

Kvalitetsniveau
MBK er et velkendt navn i Danmark, som har eksisteret i mange år. Cykelpartner tilbyder nu originale reservedele til MBK cykler. Man er altid sikker på reservedelene passer på sin MBK.

Vedligeholdelse
Kig jævnligt efter småsten i dækket og fjern dem. Småsten og andre spidse ting øger risikoen for en punktering. Hold alt cyklen velpumpet omkring maksimum trykket for at undgå revner i dækket samt optimal kørekomfort.

EAN: 5707965040045

Ingen anmeldelser af dette produkt.