Cyber Monday 2021

Cyber Monday er en verdensomspændende shoppedag. Cyber Monday startede som fænomen i USA, men har med tiden bredt sig til resten af verdenen, og heriblandt også Danmark. Cyber Monday havde i tidernes morgen til formål at få flere folk til at handle online. 

Cyber Monday hos Cykelpartner

Igen i år er Cykelpartner klar til at holde tilbuds fest med masser af skarpe tilbud på Cyber Monday. D. 29. november 2021 finder du et brag af et udsalg på Cykelpartner, med billige priser, gode tilbud og gratis gaver. Du finder bl.a. tilbud på cykler, cykeltøj og hundredvis af reservedele. Så nåede du ikke at få købt alle julegaverne til Black Friday, så frygt ej for du finde vanvittige tilbud på julegaver på Cykelpartner.dk d. 29. november på Cyber Monday. 

Følg med på Cykelpartners Facebook HER og hold dig opdateret på alle det specielle Cyber Monday tilbud! Psst.. husk at indstille din Facebook App, så du får notifikationer om når der bliver slået noget op på siden, og på den måde kan du komme først til de gode tilbud!

Levering

Hos Cykelpartner får du altid gratis fragt når du handler for over 149,-. Her kan det være en ide at vælge levering til din hjemme adresse eller til en pakkeshop, da de fleste pakkebokse er fyldte efter Black Friday. 

Retur- og bytteregler

Cykelpartner har altid 365 dages returret. I tilfælde af at du ønsker at benytte dig af din returret, så skal du selv betale returfragten. 

Køb online

Brug dagen til at få købt de sidste adventsgaver og julegaver, så du ikke skal stresse over det i december. Sid derhjemme i ro og mag og bestil på Cykelpartner.dk og få leveret lige til døren.