Dette værktøj er til indstilling af korrekt spænding på cykler der anvender bæltdrevsystemer i stedet for traditionel cykelkæde. Værktøjet udmåler også parallelisme. Specifikation Park Tool BDT-2 Type: Indstillingsværktøj fo…
Læs mere
Vejl.: 749,00
DKK 649,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Dette værktøj er til indstilling af korrekt spænding på cykler der anvender bæltdrevsystemer i stedet for traditionel cykelkæde. Værktøjet udmåler også parallelisme.

Specifikation

  • Park Tool BDT-2
  • Type: Indstillingsværktøj for beltdrev

Kvalitetsniveau
Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulige reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk, da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykel entusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikrer den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

EAN: 763477000873

Ingen anmeldelser af dette produkt.
PTBDT2_A.pdf 0.31 mb