1 anmeldelser
Brunox Turbo-Spray er den komplette cykel-pleje! Produktet er enestående både i konsistens og filmdannelse, takket være additivet TURBOLINE. Det udmærker sig ved sin bedre smøre-, indtrænings-, og korrosions-beskyttelses-virk…
Læs mere
Vejl.: 549,00
DKK 539,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 149,-
'

Brunox Turbo-Spray er den komplette cykel-pleje! Produktet er enestående både i konsistens og filmdannelse, takket være additivet TURBOLINE. Det udmærker sig ved sin bedre smøre-, indtrænings-, og korrosions-beskyttelses-virkning. Efter et kort virketid løsner enhver form for organisk og mineralsk smuds sig uden videre, f.eks. tjære, skidt, bremsestøv, limrester.

Anvendelse
Efter enhver tur i regnen og efter hjulvask er det vigtigt at foretage en konservering. Det fugtige hjul sprøjtes kortvarigt, således at vandrester hurtigt kan løbe af. På grund af den høje kapillarvirkning trænger BRUNOX Turbo-Spray ind i selv de mindste revner og porer og fortrænger alt vand og fugtighed. Med denne konservering opnår man en fem-trins effekt:

 1. Vandfortrængning
 2. Korrosionsbeskyttelse
 3. Smøring
 4. Opbygning af en smudsafvisende beskyttelseshinde
 5. Samtidig påsmøring af politur
 6. Produktet er syrefri

BRUNOX Turbo-Spray gør al servicearbejde lettere, da det er en yderst effektiv letløbsolie/rustløser spray. Fastsiddende skruer, blokerede saddelstøtter lader sig let og hurtigt fjerne/indstille efter en indvirkningstid på ca. 10-20 minutter.

Pleje af Inliners (rulleskøjter): Meget velegnet til rengøring af kuglelejer på inliners (påsprøjtes eller ilægges). Også egnet til hurtig-smøring af låste kuglelejer. Når skidtet er fjernet smøre åbne kuglelejer med High-Speed.

Som smøremiddel: BRUNOX Turbo-Spray er et langtids-smøremiddel på grund af den velafbalancerede blanding af kulbrinter med additivet TURBOLINE.

Som letløbsolie: BRUNOX Turbo-Spray har en fantastisk evne til at krybe ind overalt. På grund af kapillar-virkningen, er den i stand til at trænge ind i de fineste revner og mellemrum og er f.eks. i stand til at løsne fastsiddende skruer på ingen tid.

Som korrisionsbeskyttelsesmiddel: BRUNOX Turbo-Spray garanterer for en fuldstændig korrosionsbeskyttelse og sørger også for hulrumskonservering. Den ansvarlige kulbrinte-blanding sørger såvel for en sammenhængende beskyttelsesfilm som for det nødvendige skiftetykkelse.

Som rengøringsmiddel: BRUNOX Turbo-Spray får bugt med meneralsk skidt og løsner organisk skidt, således at pletter (næstes) af enhver slags let lader sig fjerne.

Som kontakt-spray: BRUNOX Turbo-Spray har en meget lav overfladespænding og en tilsvarende hæfteevne på metaller, således at vand omgående fortrænges. Denne egenskab er især nyttig når det gælder elektriske kontakter, således kortslutninger repareres eller forhindres.

Specifikationer

 • Filmtykkelse: 1-2 my
 • Rækkeevne: 100-120 m2/l
 • Flammepunkt: 78 °C
 • Smørevirkning: garanteret til –50°C
 • Varmebestandighed: til 160 °C kortvarigt, til 125°C langvarigt

Kvalitetsniveau:
BRONOX Turbo-Spary er yderst miljøvenligt, den indeholder ingen silikone, teflon, grafit og kun 3% CO2 som drivgas, derfor 97% virksomt stof. Herudover er brændpunktet på 78 °C og har en meget behagelig duft. BRUNOX Turbo-Spray er det perfekte rengøringsmiddel til cykler og kæder.

EAN: 7610567953157

16-01-2014
Super til mange ting
SP250_A.pdf 0.04 mb