Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne kvalitetskæde fra Wippermann giver et hurtigt og præcist skifte. Den er lavet i en kombination af rustfrit stål og højkvalitets nikkelbelægning. Nikkelbelægningen gør kæ…
Læs mere
Vejl.: 449,00
DKK 339,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Denne kvalitetskæde fra Wippermann giver et hurtigt og præcist skifte. Den er lavet i en kombination af rustfrit stål og højkvalitets nikkelbelægning. Nikkelbelægningen gør kæden ekstrem modstandsdygtig overfor slitage og korrosion. Kæden er kompatibel med alle 8-gears systemer.

Anvendelse
Kæden anvendes til mountainbikes, racercykler og trekkingcykler, der bruger følgende gearkombinationer af udvendige gear:

Antal tandhjul foran på cyklen og antal tandhjul bag på cyklen:
1 x 8 gear eller 2 x 8 gear eller 3 x 8 gear.

Specifikationer

  • Ekstrem modstandsdygtig overfor rust og slitage.
  • Passer til alle 8 gears systemer på markedet
  • 1/2" x 3/32"
  • Pinbredde: 7.2 mm
  • Vægt: 308 gram
  • Led: 114 Led og samleled

Montering
Kæden kan afkortes i længden, så den har samme antal led, som den tidligere kæde, der har været anvendt. Til afkortning af kæden bruger man en kædeadskiller. Samling af kæden sker via det medfølgende samleled.

Sikkerhed og kvalitet
Alle Connex-kæder fra Wippermann er lavet i en god kvalitet. Denne kæde har et godt beskyttelsesniveau, og er anbefalelsesværdig til det danske klima.

Vedligeholdelse
Det anbefales at smøre kæden efter behov, således at den aldrig er tør for smørelse. Kæden skal smøres ca. hver 100 km eller hver 14. dag alt efter vejrforhold. Hvis din cykelkæde ruster, skal den smøres oftere - kun kæder der mangler smørelse ruster og dermed slides de langt hurtigere.
Anvend altid en kædespray eller special olie som er beregnet til cykelkæder.

Ingen anmeldelser af dette produkt.