Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Sram præsenterer her en vigtig sliddel til din cykel, hvor kassetten har brug at kunne udnytte sit store potentiale. Denne alsidige kæde er blevet tildelt en beabejdet og skarp kant således, at den kan yde e…
Læs mere
Vejl.: 349,00
DKK 319,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Sram præsenterer her en vigtig sliddel til din cykel, hvor kassetten har brug at kunne udnytte sit store potentiale. Denne alsidige kæde er blevet tildelt en beabejdet og skarp kant således, at den kan yde et bedre gearskifte og en mere stille performance.

Anvendelse
Denne alsidige kæde fra Sram kan anvendes til flere forskelle landevejscykler, hvor den er kompatibel med Srams Force 1, Force 22 og Red 22 geargrupper. Kæden er desuden lavet med PowerLock teknologien, hvilket sikrer en optimal sammenkobling af kæder fra Sram.

Specifikation

  • Farve: Sølv
  • Led: 114
  • Materiale: Stål med nikkelhærdede yderled
  • Nitter: Krom-hærdet
  • Samleled: PowerLock™ 11S sølv
  • Vægt ca. 256 gram

Montering
Denne kæde bliver leveret med Powerlube fedt, hvilket ikke bør fjernes før kæden tages i brug. Vi anbefaler, at du tager brugervejledningen i brug ved montering.

Kvalitetsniveau
Sram frembringer et højt niveau med deres produkter, hvor fokusset specielt har været på materialer og innovative teknologier. Dette har givet dem deres retmæssige plads på toppen af det internationale marked, hvor amatører og professionelle har benyttet sig af produkterne i stor stil. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Sram.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler blot, at du skifter og smører kæden efter behov. Dog bør kæden aldrig være tør.

EAN: 0710845775413

Ingen anmeldelser af dette produkt.