Fra Shimanos top-serie af produkter til MTB, får du her en fantastisk XTR CN-M9100 cykelkæde, der kan bruges på Shimanos 12 gears kassetter. Denne opdaterede version af XTR-kæden er forbedret på …
Læs mere
Vejl.: 529,00
DKK 439,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Fra Shimanos top-serie af produkter til MTB, får du her en fantastisk XTR CN-M9100 cykelkæde, der kan bruges på Shimanos 12 gears kassetter. Denne opdaterede version af XTR-kæden er forbedret på en række punkter i forhold til den ældre version. F.eks. har kæden nu et langt bedre greb i både kassetten og klingen foran. Derudover er skifteevnen forbedret, hvilket resulterer i en glattere kørsel selv over ujævn terræn. Kæden benytter Sil-Tec teknologi, hvilket giver 60% mindre friktion, 2,7 dB mindre støj, og 30% bedre beskyttelse mod mudder. Samtidig holder kæden 20% længere end de ældre typer kæder uden denne teknologi.

Anvendelse
Denne kæde er et sikkert valg, hvis du kører mountainbike eller XC. Kæden kan både bruges på mekaniske cykler og elcykler under alle forholde - både til træning og konkurrence. Kæden kan bruges til følgende gearkombinationer på cykler med udvendige gear: 1 x 12 gear eller 2 x 12 gear.

Specifikation

  • Shimano XTR 12 gears kæde
  • Type: HG-X12
  • 126 led - samles med kædenitte som er inklusiv
  • Vægt ca. 242 gram (114 led)

Montering
Denne kæde har 126 kædeled og samlestift. Kæden kan afkortes i længden, så den har samme antal led som den tidligere kæde, der har været anvendt. Læs venligst hele monteringsmanualen, som kan downloades ved dette produkt.

Sikkerhed og kvalitet
Shimano producerer deres komponenter i mange forskellige kvalitetsniveauer for at dække alle cyklisters behov. Inden for Shimanos række af komponentgrupper hænger pris og kvalitet sammen, og inden for racergrupper eksisterer der i alt 9 forskellige. Denne model ligger som nummer 1 i serien, hvor nummer 1 er den bedste kvalitet.

Vedligeholdelse
Det anbefales at smøre kæden efter behov således at den aldrig er tør for smørelse. Intervaller afhænger af vejrforhold og terræn
Læs venligst hele monterings- og vedligeholdelsesmanualen, som kan downloades ved dette produkt.

EAN: 4550170323134

Ingen anmeldelser af dette produkt.