Med en kæde fra Wippermann/Connex får du en kvalitetskæde, der giver dig et hurtigt og præcist skifte og samtidig har den en rigtig god pris. Kæden er kompatibel med alle 11-gears systemer herund…
Læs mere
Vejl.: 299,00
DKK 259,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Med en kæde fra Wippermann/Connex får du en kvalitetskæde, der giver dig et hurtigt og præcist skifte og samtidig har den en rigtig god pris. Kæden er kompatibel med alle 11-gears systemer herunder Campagnolo, Shimano og Sram. Kæden udmærker sig ved at den kan samles og skilles ad uden brug af værktøj, hvilket er super genialt, når du er afsted på cyklen og ikke lige har værktøj i baglommen.

Anvendelse
Kæden anvendes til mountainbikes, racercykler og trekking cykler, der bruger følgende gearkombinationer af udvendige gear:

Antal tandhjul foran på cyklen og antal tandhjul bag på cyklen:
1 x 11 gear eller 2 x 11 gear eller 3 x 11 gear.

Specifikationer

  • Præcisionsfræset stål
  • Kæden er inklusiv Connex samleled
  • Legendarisk Wippermann performance
  • Passer til alle 10 gears systemer på markedet
  • 1/2" x 11/128"
  • Pinbredde: 5.6 mm
  • Vægt: 270 gram
  • Led: 118 Led og samleled

Montering
Kæden kan afkortes i længden, så den har samme antal led, som den tidligere kæde, der har været anvendt. Til afkortning af en kæde, skal man bruge en kædeadskiller. Når du skal samle kæden, skal du anvende det medfølgende samleled. Det er yderst ideelt og anvendeligt at kæden kan samles og skilles ad, uden du behøver brug af værktøj.

Sikkerhed og kvalitet
Alle Connex-kæder fra Wippermann er produceret i en god kvalitet. Ved et køb af denne kæde, får du et fornuftigt køb, som leveres uden ekstra beskyttende egenskaber.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at man smører kæden efter behov, således at den aldrig er tør for smørelse. Du bør smøre den efter ca. hver 100 km eller hver 14 dage alt efter vejr forhold. Hvis din cykelkæde ruster, skal den smøres oftere; idet det kun er kæder der mangler smørelse, som ruster og dermed slides de langt hurtigere. Du bør altid anvende en kædespray eller special olie, som er beregnet til cykelkæder.

EAN: 4041319002046

Ingen anmeldelser af dette produkt.