Denne 11 gears kæde fra Bike Attitude er med en antirust finish, som beskytter mod rustangreb. Kæden er kompatibel med gaersystemer fra Sram, Shimano og Campagnolo. Kæden udmærker sig ved, at den kan s…
Læs mere
Vejl.: 349,00
DKK 249,00
Ikke på lager
OBS: Forventet levering: Leveringstid ukendt Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne 11 gears kæde fra Bike Attitude er med en antirust finish, som beskytter mod rustangreb. Kæden er kompatibel med gaersystemer fra Sram, Shimano og Campagnolo. Kæden udmærker sig ved, at den kan samles og skilles ad uden brug af værktøj.

Anvendelse
Kæden anvendes til mountainbikes, racercykler og trekkingcykler, der bruger følgende gearkombinationer af udvendige gear: Antal tandhjul foran på cyklen og antal tandhjul bag på cyklen: 1 x 11 gear eller 2 x 11 gear eller 3 x 11 gear.

Specifikationer

  • Kæde som er beskyttet med Antirust finish
  • Kæden er inklusiv samleled
  • Passer til alle 11 gears systemer på markedet
  • Vægt: 280 gram
  • Led: 116 Led og samleled

Montering
Kæden kan kortes af i længden, så kæden får samme antal led, som den tidligere anvendte kæde. Til afkortning af en kæde, skal man bruge en kædeadskiller. Når du skal samle kæden, skal du anvende det medfølgende samleled. Det er yderst ideelt og anvendeligt, at kæden kan samles og skilles ad, uden du behøver brug af værktøj.

Sikkerhed og kvalitet
Kæderne fra Bike Attitude er produceret i en god kvalitet og fremstillet hos førende producenter af cykelkæder.

Vedligeholdelse
Det anbefales at kæden vedligeholdes med kædespray eller special olie, som er beregnet til cykelkæder. Kæden skal smøres efter behov, så den aldrig bliver tør, da en kæde som er tør ruster lettere, og dermed også slides hurtigere. Derfor anbefales det, at cykelkæden smøres efter ca. 100 km eller hver 14 dag alt efter vejr forholdene.

EAN: 4714150555940

Ingen anmeldelser af dette produkt.