Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Dette er en YBN kæde med Super Roller kæderuller, som er overfladebehandlet med kromkarbid, hvilket øger hårdheden af pinoverfladen, og giver kæden en længere levetid end andre typer k&ael…
Læs mere
Tilbudet udløber 05-04-2020
Vejl.: 269,00 Før 199,00
DKK 169,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Dette er en YBN kæde med Super Roller kæderuller, som er overfladebehandlet med kromkarbid, hvilket øger hårdheden af pinoverfladen, og giver kæden en længere levetid end andre typer kæder. Kæden er kompatibel med alle 10-gears systemer herunder Campagnolo, Shimano og Sram. Den udmærker sig ved, at den kan samles og skilles ad uden brug af værktøj, hvilket er super genialt, når du er afsted på cyklen og ikke lige har værktøj i baglommen.

Anvendelse
Du kan anvende kæden til mountainbikes, racercykler og trekking cykler, der bruger følgende gearkombinationer af udvendige gear:

Antal tandhjul foran på cyklen og antal tandhjul bag på cyklen:
1 x 10 gear eller 2 x 10 gear eller 3 x 10 gear.

Specifikationer

  • Materiale: Stål som er overfladebehandlet
  • Kæden er inklusiv samleled
  • Passer til alle 10 gears systemer på markedet
  • 1/2" x 11/128"
  • Pinbredde: 5,9 mm.
  • Trækstyrke: 1050 kg.
  • Vægt: 288 gram
  • Led: 116 Led og samleled

Montering
Kæden kan afkortes i længden, så den har samme antal led, som den tidligere kæde, der har været anvendt. Til afkortning af en kæde, skal du bruge en kædeadskiller. Når du skal samle kæden, skal du anvende det medfølgende samleled. Det er yderst ideelt og anvendeligt at kæden kan samles og skilles ad, uden du behøver brug af værktøj, og dermed er det også hurtigere for dig, når du skal gøre dette.

Sikkerhed og kvalitet
Alle YBN er produceret i en god kvalitet, og ved et køb af denne kæde, kan du være sikker på at få en driftsikker kæde, som er overfladebehandlet med kromkarbid. Desuden er kæden Super Roller typen, hvilket gør at transmissionen glider let og ubesværet.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at man smører kæden efter behov, således at den aldrig er tør for smørelse. Du bør smøre den efter ca. hver 100 km eller hver 14 dage alt efter vejr forhold. Hvis din cykelkæde ruster, skal den smøres oftere; idet det kun er kæder der mangler smørelse, som ruster og dermed slides de langt hurtigere. Du bør altid anvende en kædespray eller special olie, som er beregnet til cykelkæder.

EAN: 4710887199617

07-05-2019
Dårlig kvalitet