Denne kvalitetskæde er udviklet af Wippermann, og kæden giver et hurtigt og præcist skifte. Den ultrasorte messingbelægning af pladerne sikrer optimal rustbeskyttelse, og levetiden på kæden…
Læs mere
Vejl.: 469,00
DKK 319,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne kvalitetskæde er udviklet af Wippermann, og kæden giver et hurtigt og præcist skifte. Den ultrasorte messingbelægning af pladerne sikrer optimal rustbeskyttelse, og levetiden på kæden er optimeret fordi nitterne er hærdet på en speciel måde. Lang levetid og præcis gearskifte gør denne kæde til det ultimative valg for barske forhold. Kæden er kompatibel med alle 10-gears systemer.

Anvendelse
Kæden er anvendelig til mountainbikes, racercykler og trekkingcykler, der bruger følgende gearkombinationer af udvendige gear:

Antal tandhjul foran på cyklen og antal tandhjul bag på cyklen:
1 x 10 gear eller 2 x 10 gear eller 3 x 10 gear.

Specifikationer

  • Ekstrem lang levetid
  • Passer til alle 10 gears systemer på markedet
  • 1/2" x 11/128"
  • Pinbredde: 5.9 mm
  • Vægt: 275 gram
  • Led: 114 Led og samleled

Montering
Kæden kan afkortes i længden, så den har samme antal led, som den tidligere kæde, der har været anvendt. Til afkortning af kæden bruger man en kædeadskiller. Samling af kæde sker via det medfølgende samleled.

Sikkerhed og kvalitet
Alle Connex-kæder fra Wippermann er lavet i en god kvalitet. Denne kæde er af højeste beskyttelsesniveau, og er anbefalelsesværdig til det danske klima.

Vedligeholdelse
Det anbefales at smøre kæden efter behov, således at den aldrig er tør for smørelse, ca. for hver 100 km eller hver 14 dage alt efter vejrforhold. Hvis din cykelkæde ruster, skal den smøres oftere, kun kæder der mangler smørelse ruster og dermed slides de langt hurtigere.
Anvend altid en kædespray eller specialolie, som er beregnet til cykelkæder.

EAN: 4041319001872

Ingen anmeldelser af dette produkt.