Denne kvalitetskæde fra Wippermann giver et hurtigt og præcist skifte. Alle plader er belagt med højkvalitetsnikkel for at give pålidelig beskyttelse mod korrosion. Kæden er kompatibel med alle …
Læs mere
Vejl.: 379,00
DKK 239,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne kvalitetskæde fra Wippermann giver et hurtigt og præcist skifte. Alle plader er belagt med højkvalitetsnikkel for at give pålidelig beskyttelse mod korrosion. Kæden er kompatibel med alle 10-gears systemer.

Anvendelse
Kæde anvendes til mountainbikes, racercykler og trekkingcykler, der bruger følgende gearkombinationer af udvendige gear:

Antal tandhjul foran på cyklen og antal tandhjul bag på cyklen:
1 x 10 gear eller 2 x 10 gear eller 3 x 10 gear.

Specifikationer

  • Højkvalitets nikkel belægning beskytter mod korrosion.
  • Legendarisk Wippermann performance
  • Passer til alle 10 gears systemer på markedet
  • 1/2" x 11/128"
  • Pinbredde: 5.9 mm
  • Vægt: 275 gram
  • Led: 114 Led og samleled

Montering
Kæden kan afkortes i længden, så den har samme antal led, som den tidligere kæde, der har været anvendt. Til afkortning af kæde bruger man en kædeadskiller. Samling af kæde sker via det medfølgende samleled.

Sikkerhed og kvalitet
Alle Connex-kæder fra Wippermann er lavet i en god kvalitet. Denne her er tilbyder ekstra nikkelbeskyttelse og er anbefalelsesværdig til det danske klima.

Vedligeholdelse
Det anbefales at smøre kæden efter behov, således at den aldrig er tør for smørelse. Kæden skal ca. smøres for hver 100 km eller hver 14. dag alt efter vejrforhold. Hvis din cykelkæde ruster, skal den smøres oftere - kun kæder der mangler smørelse ruster og dermed slides de langt hurtigere. Anvend altid en kædespray eller specialolie, som er beregnet til cykelkæder.

EAN: 4041319001551

Ingen anmeldelser af dette produkt.