1 anmeldelser
Få styr på din kæde med denne kædefører, som passer til alle typer cykler med udvendige gear. AnvendelseDenne kædefører fra Exustar kan anvendes til cykler med udvendige gear. Kædeføreren sørger for, at kæden altid er stram.…
Læs mere
Vejl.: 149,00 Før 99,00
DKK 50,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Få styr på din kæde med denne kædefører, som passer til alle typer cykler med udvendige gear.

Anvendelse
Denne kædefører fra Exustar kan anvendes til cykler med udvendige gear. Kædeføreren sørger for, at kæden altid er stram. Kædeføreren skal monteres på stellets højre nedre baggaffelrør og kan bruges på cykler med dobbelt eller triple kranksæt.

Specifikationer

  • Materiale: Thermoplase
  • Vægt: 20 gram
  • Højde: 5 cm
  • Længde: 3,5 cm
  • Bredde: 2,3 cm
  • Inklusiv monteringsbeslag og strips til montering
  • Kan kombineres med kabelføring på samme bag gaffel rør hvor denne kædefører monteres
  • Passer med dobbelt og triple kranksæt typer

Montering
Kædeføreren monteres på stellets højre nedre baggaffelrør og fastgøres med strips. Er cyklen med kabelføring på dette rør, kan kablet føres igennem denne kædefører, da denne er forberedt til dette. Kædeføreren er samlet med en enkelt skrue, og ved at fjerne denne skrue deles produktet i 2 dele, således at den kan monteres uden at skille kæden ad på cyklen. Der medfølger en monteringsvejledning til denne kædefører.

Sikkerhed og kvalitet
Dette produkt er udført i termoplastik og bevægelig øvre og nedre del, således at den altid vil følge cykelkædens vandring.

Vedligeholdelse
Det er ikke nødvendigt at smøre kædeføreren, men for at kæden kan løbe frit igennem kædeføreren skal den muligvis rengøres af og til.

EAN: 5712934012275

07-05-2015
Hmm, den gør jobbet, kæden falder ikke af mere når der køres hårdt i terræn. Men den larmer og belaster. Man kan selvfølgelig fjerne den når man ikke skal køre i hårdt terræn. Kan skilles ad ved hjælp af en enkel skrue, uden af splitte kæden ad.
054E-CCG20.pdf 1.19 mb